Aquapark do vane Hroch Hippo Little Smoby s vodným mlynom a 3 šálkami od 12 mes

Popis produktu

Aquapark do vane Hippo od francúzskeho výrobcu Smoby je perfektná hračka, s ktorou sa pri kúpaní zabavia chlapci aj dievčatá už od 12 mesiacov. Kúpacia hračka s hrochom je vybavená žltou nádržkou na vodu, z ktorej dokáže po uvoľnení kohútika prúdiť voda do 2 vodných mlynov. V balení sa nachádzajú aj 3 plastové poháriky s rôznymi priemermi (7,2 cm; 6,4 cm a 7,5 cm), pomocou ktorých dieťa naplní nádržku vodou. Pri kúpaní sa tak zabaví pri vytváraní originálnych vodopádov a učí sa prispôsobovať smer toku vody. 

Vodný aquapark z kolekcie Little Smoby je prispôsobený pre potreby najmenších detí, ktoré si s ním precvičia jemnú motoriku a logické myslenie. Je vyrobený z pevných a odolných plastov so zaoblenými hranami, jeho povrch je jemný na dotyk, vďaka čomu sa s ním deti bezpečne zahrajú. Hračka do vody je vybavená 2 prísavkami, vďaka ktorým sa dá ľahko pripevniť na povrch vane alebo sprchového kúta. Po každom kúpaní sa dá jednoducho umyť a utrieť. Detský aquapark očarí chlapcov a dievčatá krásnymi pastelovými farbami a francúzskym dizajnom, ktorý podnecuje rozvoj fantázie a predstavivosti. 

Rozmery produktú sú 25*13*33 cm. Francúzsky Smoby už dlhé roky prináša deťom tie najkvalitnejšie hračky s originálnym dizajnom. Materiál na hračkách Smoby je pevný, odolný, no zároveň jemný a hladký k detským rúčkam, zamatový na dotyk. Všetky detské hračky majú oblé hrany, aby vaše deti boli počas veselých hier v bezpečí a chránené pred zraneniami. Farby na hračkách Smoby podnecujú a rozvíjajú detskú fantáziu. Hračky spĺňajú aj tie najvyššie bezpečnostné kritériá a sú zárukou francúzskej kvality a originálneho vzhľadu.

Vlastnosti:

  • originálna hračka do vane v tvare hrocha
  • veľká nádržka na vodu
  • 3 plastové poháriky
  • vodné mlyny
  • prísavky na upevnenie
  • z odolného, zamatovo jemného plastu
  • kvalitný francúzsky výrobok
Doprava 79

Technické parametre

VekOd 12 mesiacov
PôvodVyrobené vo Francúzsku
Rozmery25*13*33 cm
Rozmery balenia24*11*26 cm
Balenie v kartóne A/NÁno
Farbažltá
Set produktovNie
loader  Načítavam sety...

Hodnotenia

loader  Načítavam hodnotenia...
 Nenašli ste všetky informácie k produktu? Kontaktujte nás.