Aquapark do vane Cotoons Smoby zelený od 12 mes

Popis produktu

Smoby zelený Aquapark Cotoons je ideálna detská hračka do vane, ktorá poteší každé dieťa od 12 mesiacov pri večernom kúpaní. Hračka pre najmenšie deti do vane aquapark je pevne prisatá na povrch vane alebo na obkladačky dvoma prísavkami. Malý Aquapark do vane sa dá po kúpaní ľahko odstrániť a odložiť. V strede je pohyblivá sprcha, z ktorej po stlačení žltej hviezdy tečie voda aj do veľkej oranžovej mušle. V nej stojí a kúpe sa malá žabka Wabap. Po otočení kohútikom pod mušľou, tečie voda priamo na modrý točiaci sa vodný mlyn, a z neho dopadá na vodnú šmykľavku, po ktorej sa žabka zošmykne priamo do vane.

Hračka pre deti do vane má na opačnej strane aquaparku veľký lievik, cez ktorý sa dá napustiť voda do guľatého veľkého akvária. V akváriu pláva malá červená rybka, ktorú môžu deti pozorovať cez priesvitné sklo akvária. Detská hračka Aquapark má pod okienkom na akváriu veľké modré vedierko, ktoré visí na háčiku. Pomocou vedierka dieťa nalieva vodu do všetkých súčastí tejto hračky do vane - sprchy, bazéna, mušle, mlynu, šmykľavky a akvária. Je to kvalitný európsky výrobok, ktorý má certifikát kvality, spĺňajúci prísne európske normy.

Detské hračky do vane, s ktorými sa dieťa hrá pri sprchovaní či kúpaní vo vode, patria medzi veľmi obľúbené hračky pre deti. Detská hračka aquapark je vyrobená z príjemného materiálu, ktorý je určený na hru vo vode. Jeho hrany sú oblé a mäkké, a tak je hra bezpečná. Hračka pre deti je vhodná od 12 mesiacov. Smoby francúzsky výrobca hračiek je renomovaný výrobca hračiek ktoré sú kvalitné a zároveň jedinečné. Plastový materiál je príjemný a zamatový na dotyk, vhodný pre jemné detské rúčky. Kúpanie nikde nebola taká zábava ako s novým Aquaparkom Cotoons. Jeho rozmery sú 30*8*25 cm.

Doprava 79

Technické parametre

VekOd 12 mesiacov
PôvodFrancúzsko
Rozmery30*8*25 cm
Rozmery balenia27*11*30 cm
Balenie v kartóne A/NÁno
Hmotnosť0,75 kg
Farbazelená
Set produktovNie
loader  Načítavam sety...

Hodnotenia

loader  Načítavam hodnotenia...
 Nenašli ste všetky informácie k produktu? Kontaktujte nás.