Pracovný stôl Activity s náradím, hudbou a svetlami Kiddieland od 18 mes

Popis produktu

Detský pracovný stôl Activity od Kiddieland je hračka pre deti od 18 mesiacov. Hračka má prapracovaný a funkčný dizajn, ktorý poteší každé hravé dieťa. Pracovný stôl funguje na batérie a disponuje rôznymi zvukovými a svetelnými efektmi. Detský pracovný stôl je zároveň skvelá didaktická hračka, dieťa sa učí rozoznávať tvary a farby, rozvíja si hmatovú citlivosť, jemnú motoriku a logické myslenie. Pestré farba zasa pomáhajú v rozvoji detskej fantázie a vplývajú na priaznivý vývoj dieťaťa.

Váš malý majster si môže na pracovnom stole Activity Kiddieland vyskúšať zatĺkanie, skrutkovanie a vkladanie obrázkových kociek do stolíka cez rôzne veselé otvory. Kocky sa potom dajú vybrať zo zásuvky, ktorá sa nachádza v spodnej časti pracovného stolíka. Súčasťou hračky je aj detská pílka a posuvný meter v prednej časti pracovného stola. Pracovný stolík má krásne balenie, takže je to krásny a vhodný darček pre dieťa.

Farebné náradie, ktoré dieťa používa pri rôznych prácach, je maximálne bezpečné pre dieťa samotní a aj pre okolie. Pracovný stolík vydáva zvuky ako skutočné náradie počas práce, napríklad ako brúska, vŕtačka, skrutkovač. Pracovný stolík je hračka vhodná od 18 mesiacov. Batérie sú súčasťou hračky.

Kiddieland je výrobca hračiek pre bábätká a batoľatá, ktorý na svetovom trhu funguje už od roku 1998, licenciu na výrobky Disney získali v roku 2002. Kiddieland je rozšírený na americkom kontinente a vo veľkej miere aj v Európe. Ponúka hračky s nádherným dizajnom, veselými farbami, so zvukovými a svetelnými efektmi, s rozprávkovými motívmi za rozumné ceny. Ich cieľom je ponúkať starostlivým rodičom hračky, pri ktorých sa deti nielen zabavia, ale môžu sa s nimi aj veľa naučiť.

Vlastnosti

  • kreatívny dizajn a spracovanie
  • od 18 mesiacov
  • melódie, svetelné a zvukové efekty
Doprava 79

Technické parametre

VekOd 18 mesiacov
Rozmery28*17*29 cm
Na batériuÁno
ElektronickéÁno
SvetloÁno
ZvukovéÁno
HudbaÁno
Balenie v kartóne A/NÁno
Note3 x AAA batteries
Farbamodrá
Set produktovNie
loader  Načítavam sety...

Hodnotenia

loader  Načítavam hodnotenia...
 Nenašli ste všetky informácie k produktu? Kontaktujte nás.