Hrací dom Activity Sweet home Kiddieland od 12 mes

Popis produktu

Hrací dom Activity Sweet home od Kiddieland je hračka pre dieťa od 12 mesiacov, ktorá splní všetky priania vášho drobca. Hrací domček má zo všetkých strán rôzne funkcie a prepracovaný dizajn. Hrací dom má rôzne ozdobné prvky, ako napríklad otvárateľné a zatvárateľné dvere, zvieratká s kvetinkami či kompletnú výbavu izieb.

Po stlačení obrázka každý vydáva svoje charakteristické zvuky, hlasy alebo melódie. Keď sa otvoria dvere chladničky, dieťa si môže vybrať z bohatej zásoby jedál, a pritom každé zahrá peknú hudbu. Detský domček v tvare kufríka má uško a vďaka nemu je ľahko prenosný. Je to kvalitná pevná hračka pre deti od 12 mesiacov, s ktorou sa zahrajú aj súrodenci a kamaráti dlhé roky a vždy funguje ako nový. 

Má veľa zvukových, svetelných a mechanických funkcií, ktoré majú deti od 1 roka v obľube. Po stlačení niektorých postavičiek sa ozve zvuk, aký k nemu patrí, ako u zvieratiek, napríklad kuriatka, ktoré zapípa. Deti sa hrou učia rozoznávať tvary, zvuky a farby, cvičia si jemnú motoriku či cit pre hudbu a rytmus.

Kiddieland je výrobca hračiek pre bábätká a batoľatá, ktorý na svetovom trhu funguje už od roku 1998, licenciu na výrobky Disney získali v roku 2002. Kiddieland je rozšírený na americkom kontinente a vo veľkej miere aj v Európe. Ponúka hračky s nádherným dizajnom, veselými farbami, so zvukovými a svetelnými efektmi, s rozprávkovými motívmi za rozumné ceny. Ich cieľom je ponúkať starostlivým rodičom hračky, pri ktorých sa deti nielen zabavia, ale môžu sa s nimi aj veľa naučiť.

Vlastnosti

  • bohatá výbava a zdobenie
  • pre deti od 12 mesiacov
  • zvukové, svetelné a mechanické funkcie
Doprava 79

Technické parametre

VekOd 12 mesiacov
Rozmery42*17*34 cm
Rozmery balenia45*19*36 cm
Na batériuÁno
ElektronickéÁno
SvetloÁno
ZvukovéÁno
HudbaÁno
Balenie v kartóne A/NÁno
Note2x AA batteries
Farbažltá
Set produktovNie
loader  Načítavam sety...

Hodnotenia

loader  Načítavam hodnotenia...
 Nenašli ste všetky informácie k produktu? Kontaktujte nás.