Noemova archa Activity Kiddieland so zvieratkami a so zvukom od 12 mes

Popis produktu

Detská hračka v tvare lode - Noemova archa Kiddieland obsahuje set figúrok zvieratiek, ktoré sú na palube. Loďka vezie ovečku, koníka, prasiatko, kravičku, tigra, leva, opičku, slona a žirafu, ako aj figúrku Noema. Figúrky po stlačení vydávajú zvuky ako skutočné zvieratká. Na palube sa nachádza piano s ôsmimi farebnými klávesami, ktoré hrajú prekrásne melódie. Deti hračka zaujme na prvý pohľad a dokážu sa s ňou zabaviť dlhé hodiny. Je to hračka pre najmenších, vhodná i pre viac detí.

Loďka vydáva aj skutočné zvuky ako vodné vlny a zvon. Je to fantastická hra pre deti od 12 mesiacov na dlhé hodiny. Hračka je vyrobená z kvalitného plastového materiálu, ktorý má oblé jemné hrany a preto je pre dieťa bezpečný a zároveň jemný na dotyk. Je to úžasná interaktívna hračka pre každé dieťa. Táto hračka určite poteší každé dieťa, aj viac detí a hrou sa zároveň rozvíja jemná motorika, logické rozmýšľanie, pamäť, pohybová zručnosť a súvislosti medzi zvukmi, tvarmi a farbami, a zároveň je to veľká zábava pre každé dieťa. Rozmery Noemovej archy sú 36*20*26 cm. Archa je prevedená v peknej farebnej kombinácii oranžovej lode s modrou palubou a žlto-zelenou strechou.

Kiddieland je výrobca hračiek pre bábätká a batoľatá, ktorý na svetovom trhu funguje už od roku 1998, licenciu na výrobky Disney získali v roku 2002. Kiddieland je rozšírený na americkom kontinente a vo veľkej miere aj v Európe. Ponúka hračky s nádherným dizajnom, veselými farbami, so zvukovými a svetelnými efektmi, s rozprávkovými motívmi za rozumné ceny. Ich cieľom je ponúkať starostlivým rodičom hračky, pri ktorých sa deti nielen zabavia, ale môžu sa s nimi aj veľa naučiť.

Vlastnosti

  • bohatý set figúrok
  • pre deti od 12 mesiacov
  • zvukové efekty a melódie
Doprava 79

Technické parametre

VekOd 12 mesiacov
Rozmery36*20*26 cm
Rozmery balenia41*21*21 cm
Na batériuÁno
ElektronickéÁno
SvetloÁno
ZvukovéÁno
Balenie v kartóne A/NÁno
NoteBattery: 2 x AA/LR6 included
Farbaoranžová
Set produktovNie
loader  Načítavam sety...

Hodnotenia

loader  Načítavam hodnotenia...
 Nenašli ste všetky informácie k produktu? Kontaktujte nás.