Lietadielko Activity so zvukom a svetlom Kiddieland od 18 mes

Popis produktu

Detské lietadlo Activity Plane od Kiddieland je zvuková hračka pre deti od 18 mesiacov. Lietadlo vydáva zvuky ako skutočné lietadlo pri štartovaní a pristávaní, hrá pekné melódie a svieti pri krútení vrtule. Hračka pre najmenšie deti funguje na batérie, ktoré sú súčasťou balenia. Je to pútavá hračka pre malé deti, ktoré môžu figúrky, pilota a pasažierov, ukladať do sedadiel a po usadení zahrá melódia. Pilot sedí v kokpite a pred sebou má riadiaci panel.

Lietadielko je vyrobené z kvalitného plastového materiálu, ktorý má oblé jemné hrany, a preto je pre dieťa bezpečný a zároveň jemný na dotyk. Je to úžasná interaktívna hračka, s ktorou sa dieťa dokáže hrať dlhé hodiny. Má pekné farebné prevedenie bielej farby s červeným podvozkom. Rozmery lietadielka pre deti sú 34*23*21 cm. Táto hračka určite poteší každé dieťa, hrou si navyše rozvíja jemnú motoriku, logické myslenie, pamäť, pohybovú zručnosť a súvislosti medzi zvukmi, tvarmi a farbami.

Kiddieland je výrobca hračiek pre bábätká a batoľatá, ktorý na svetovom trhu funguje už od roku 1998, licenciu na výrobky Disney získali v roku 2002. Kiddieland je rozšírený na americkom kontinente a vo veľkej miere aj v Európe. Ponúka hračky s nádherným dizajnom, veselými farbami, so zvukovými a svetelnými efektmi, s rozprávkovými motívmi za rozumné ceny. Ich cieľom je ponúkať starostlivým rodičom hračky, pri ktorých sa deti nielen zabavia, ale môžu sa s nimi aj veľa naučiť.

Vlastnosti

  • prepracovaný dizajn
  • pre deti od 18 mesiacov
  • zvukové efekty
Doprava 79

Technické parametre

VekOd 18 mesiacov
Rozmery34*23*21 cm
Na batériuÁno
ElektronickéÁno
SvetloÁno
ZvukovéÁno
HudbaÁno
Balenie v kartóne A/NÁno
Note3 x AAA batteries
Farbazelená
Set produktovNie
loader  Načítavam sety...

Hodnotenia

loader  Načítavam hodnotenia...
 Nenašli ste všetky informácie k produktu? Kontaktujte nás.