Sochárske puzzle 3D Sculpture - Star Wars Yoda Educa Color edition 160 dielov od 6 rokov

Popis produktu

Krásne a obľúbené 3D puzzle s motívom Star Wars v jedinečnej Color Edition poteší a prekvapí nielen deti od 6 rokov, ale takisto sa s nimi pobavia aj dospelí, ktorí majú radi všetko, čo sa týka Hviezdnych vojen. Balenie puzzle obsahuje bohatú sadu 160 dielikov, s ktorými sa ľahko manipuluje. Puzzle môže každý skladať sám, prípadne s rodinou a kamarátmi. 3D sculpture sochárske puzzle sú určené pre všetkých milovníkov puzzle a vďaka tomu, že ide o 3D puzzle, sa po ich poskladaní objaví originálna podoba bojovníka Yodu. V sade sa nachádzajú aj štetec a farby, s ktorými si obľúbeného Yodu vymaľujete, takže získa naozaj realistickú podobu.

Skladanie puzzle predstavuje výborný spôsob, ako môžete stráviť svoj voľný čas. Puzzle môže skladať každý sám, ale nič nebráni tomu, aby ste do skladania puzzle zapojili celú rodinu. Puzzle slúžia predovšetkým na relax, príjemné oddychovanie a zároveň zlepšovania koncentrácie a zmyslu pre detail. Skladanie taktiež zlepšuje pamäť, cibrí predstavivosť a rozvíja fantáziu.

Puzzle španielskej výroby Educa majú vysoko kvalitné vyhotovenie, ktoré splní i potreby náročného nadšenca skladačiek puzzle. Puzzle Educa môžu byť vhodným darčekom pre vašich blízkych alebo sa nimi môžete potešiť aj sami. Veľkosť sochy Yoda po zložení puzzle je 22*22*14 cmŠpanielsky výrobca Educa sa špecializuje najmä na výrobu puzzle a vzdelávacích hier.

V ponuke firmy Educa sa nachádzajú krásne puzzle pre rôzne vekové kategórie, ktoré rozhodne nemôžu chýbať vo vašej zbierke. Vyberte si tie najkrajšie puzzle ktorými potešíte samého seba, alebo svojich blízkych. S puzzle Educa sa už viac nemusíte báť stratených dielikov. Až do 16 kusov dielikov vám na vyžiadanie cez formulár zašle výrobca Educa bezplatne pre každé puzzle s veľkosťou nad 16 dielikov. Nemusíte sa tak obávať že vaše puzzle bude nekompletné. Je to jedinečná služba španielskeho výrobcu Educa, ktorý sa špecializuje na puzzle a vzdelávacie hry pre deti a dospelých.

Doprava 79

Technické parametre

VekOd 6 rokov
PôvodŠpanielsko
Rozmery22*22*14 cm
Rozmery balenia37*27*6 cm
Balenie v kartóne A/NÁno
Dieliky puzzle160
Farbazelená
Set produktovNie
loader  Načítavam sety...

Hodnotenia

loader  Načítavam hodnotenia...
 Nenašli ste všetky informácie k produktu? Kontaktujte nás.