Trojkolka Prasiatko Peppa Pig Be Move Smoby s vodiacou tyčou od 15 mes

Popis produktu

Rozprávková trojkolka Peppa Pig je jedinečná trojkolka s moderným dizajnom a rozprávkovým motívom vhodná pre deti už od 15 mesiacov. Svojim farebným prevedením modrej, zelenej a žltej sa hodí rovnako pre chlapcov aj dievčatá. Trojkolka Smoby má ergonomicky tvarované sedadlo, na ktorom dieťatko sedí veľmi pohodlne. Sedadlo zároveň podporuje správne zdravé sedenie a držanie chrbtice, dá sa nastaviť do dvoch polôh. Na sedadle je bezpečnostný pás, ktorý dieťa istí. Rodičia určite ocenia teleskopickú vodiacu rúčku, ktorou ovládajú a korigujú smer jazdy. Trojkolka má pevnú kovovú konštrukciu v kombinácii s plastovými materiálmi. Riadidlá na trojkolke sa dajú výškovo upraviť, podľa potreby dieťaťa. Podobne sa nastavuje aj poloha sedadla.

Kolieska sú vyrobené z mäkčeného plastu s protišmykovou úpravou. Predné koleso je s voľnobehom. Deti si môžu svoje hračky odložiť do vyklápacej korby v zadnej časti trojkolky. Detská trojkolka rastie spolu s dieťaťom od 15 do 36 mesiacov alebo do doby, kedy je dieťatko pripravené na svoj prvý bicykel. Keď je dieťatko väčšie, rodičovská rúčka sa jednoducho odpojí a dieťa samostatne jazdí. Volant na trojkolke sa otáča do strán o 30°. Trojkolka má nosnosť 30 kg. Rozprávkový motív Peppa Pig si zamiluje každý drobček. Volant trojkolky je vyzdobený obrázkom rozprávkového prasiatka Peppa Pig. Výška sedadla od zeme je 31 cm, šírka od sedadla k volantu je 26 cm.

Smoby je francúzsky výrobca, ktorý vyrába detské hračky a spĺňa aj tie najprísnejšie európske kritériá. Plast na hračkách Smoby je zamatový na dotyk, jemný k detským rúčkam. Farby na hračkách Smoby podnecujú detskú predstavivosť. Jedinečný dizajn detskej trojkolky Peppa Pig v sebe odráža francúzsky cit pre krásu a precíznosť a je splneným snom každého drobca, ktorý túži samostatne jazdiť. Na trojkolke môžu deti spoznávať svet a krásy svojho najbližšieho okolia, pretekať sa s kamarátmi. Detská trojkolka Smoby rozvíja pohybové schopnosti dieťaťa, vplýva na rozvoj motoriky a nezabudnime ani na pohyb na čerstvom vzduchu a na krásny rozprávkový motív plný farieb a obrázkov. Je preto ideálnou pohybovou hračkou aj pre vašu ratolesť.

Vlastnosti

  • pevná kovová konštrukcia
  • ergonomicky tvarované sedadlo
  • trojbodový bezpečnostný pás
  • výškovo nastaviteľná rodičovská rúčka, riadidlá a sedadlo
  • plastové kolieska z mäkčeného plastu s tichým chodom
  • zadná vyklápacia korba
  • od 15 mesiacov
  • vyrobená vo Francúzsku
  • predné koleso s voľnobehom
  • 30 stupňová výchylka predného kolesa do strán
Doprava 79

Technické parametre

VekOd 15 mesiacov
PôvodVyrobené vo Francúzsku
Rozmery68*52*52 cm
Celková výška52 cm
Rozmery balenia47*23*40 cm
Celková dĺžka68 cm
Výška rúčky95 cm
Výškovo nastaviteľnéÁno
Balenie v kartóne A/NÁno
Hmotnosť3,45 kg
Nosnosť30 kg
Farbamodrá
Set produktovNie
loader  Načítavam sety...

Hodnotenia

loader  Načítavam hodnotenia...
 Nenašli ste všetky informácie k produktu? Kontaktujte nás.