Trojkolka Baby Balade Blue Smoby so slnečníkom modro-biela od 10 mes

Popis produktu

Detská trojkolka Baby Balade Blue je krásna trojkolka vhodná pre chlapcov, už od 10 mesiacov. Rastie spolu s dieťaťom do 36 mesiacov. Najmodernejší dizajn a nádherná žiarivá modrá farba v kombinácii s bielou určite oslnia každého malého jazdca a podporujú jeho fantáziu. Trojkolka Smobyergonomicky tvarované sedadlo, na ktorom dieťatko sedí veľmi pohodlne. Sedadlo zároveň podporuje správne zdravé sedenie a držanie chrbtice. Na sedadle je trojbodový bezpečnostný pás, ktorý dieťa istí. Pre najmenšie deti je na trojkolke bezpečnostná ohrádka, ktorá tiež zabezpečí maximálnu stabilitu a ochranu počas jazdy dieťaťa. Bezpečnostná plastová ohrádka sa dá v prípade potreby odpojiť. Rodičia určite ocenia vodiacu rúčku, ktorou môžu riadiť smer jazdy dieťatka. Trojkolka pre chlapcov má kvalitnú pevnú kovovú konštrukciu. Riadidlá na trojkolke sa dajú výškovo upraviť, podľa potreby dieťaťa. Podobne sa nastavuje aj poloha sedadla.

Na rodičovskej rúčke je praktická taška, na odloženie drobností, ktorá krásne ladí s modrým a bielym farebným odtieňom trojkolky. Deti si môžu svoje hračky odložiť do vyklápacej korby v zadnej časti trojkolky. Chlapčenská trojkolka rastie spolu s dieťaťom. Keď je menšie a nedočiahne na pedály, nožičky si môže vyložiť na stúpačky, ktoré sú vyvýšené. Vtedy dieťa sedí na trojkolke ako v športovom kočíku, rodič riadi trojkolku. Dieťatko oddychuje a užíva si vozenie, spoznáva svet a teší sa z jazdy. Keď je vaše dieťa väčšie, samo šliape na pedály a jazdí samostatne. Kolieska na trojkolke pre chlapcov sú vyrobené z mäkčeného plastu s gumeným pásom, preto sú veľmi tiché. Volant trojkolky sa otáča do strán o 30°. Premyslenou súčasťou trojkolky je slnečná clona, ktorá chráni dieťatko pred škodlivými účinkami slnečného žiarenia. Slnečník alebo slnečná clona sa nastavovať podľa uhla slnečného žiarenia. Nosnosť trojkolky je 30 kg.

Smoby je francúzsky výrobca, ktorý vyrába detské hračky a spĺňa aj tie najprísnejšie európske kritériá. Jedinečný dizajn detskej trojkolky Baby Balade v sebe odráža francúzsky cit pre krásu a precíznosť a je splneným snom každého drobca, ktorý túži samostatne jazdiť. Hračky Smoby sú vyrobené z kvalitných plastových materiálov, plast je zamatový na dotyk. Majú zaoblené hrany, aby sa predišlo zraneniam. Farby na hračkách Smoby podnecujú detskú fantáziu. Na trojkolke môžu deti spoznávať svet a krásy svojho najbližšieho okolia, pretekať sa s kamarátmi. Stúpačky, bezpečnostná ohrádka aj slnečná clona sa dajú z trojkolky jednoducho odpojiť, ľahko sa prispôsobí potrebám vášho dieťatka. Detská trojkolka Smoby rozvíja pohybové schopnosti dieťaťa, vplýva na rozvoj motoriky a nezabudnime ani na pohyb na čerstvom vzduchu. Je preto ideálnou pohybovou hračkou aj pre vašu ratolesť.

Vlastnosti

  • vyvýšené skladacie stúpačky
  • ochranná plastová hrazda okolo pása
  • nastaviteľná výška riadidiel a sedadla
  • kvalitná kovová konštrukcia
  • ergonomicky tvarované sedadlo
  • trojbodový bezpečnostný pás
  • rodičovská rúčka na ovládanie trojkolky
  • praktická taška na odkladanie drobností
  • francúzsky výrobca
  • vyklápacia plastová korba
  • od 10 mesiacov
  • nosnosť 30 kg
Doprava 79

Technické parametre

VekOd 10 mesiacov
PôvodVyrobené vo Francúzsku
Rozmery68*52*52 cm
Celková výška68 cm
Rozmery balenia43*24*59 cm
Celková dĺžka52 cm
Balenie v kartóne A/NÁno
Hmotnosť5,00 kg
Farbamodrá
Set produktovNie
loader  Načítavam sety...

Hodnotenia

loader  Načítavam hodnotenia...
 Nenašli ste všetky informácie k produktu? Kontaktujte nás.