Somárik na maznanie Les Amis Doudou Kaloo 2 kusy pre najmenších bielo-šedý

Popis produktu

Somárik na maznanie Kaloo je krásna hračka pre najmenších chlapcov a dievčatá. V balení Doudou Les Amis nájdete 2 deky s rozmermi 45*45 cm. Na konci deky je somárik s uškami. Hračka na maznanie pre bábätká je zabalená v krabičke, ktorá môže poslúžiť ako darčekové balenie. Hračka pre najmenších je jemná, hebká a mäkučká k detskej pokožke. Somáriky Kaloo sú vyrobené zo 100 % bavlny, sú jemné k pokožke novorodencov. Typické pre dieťa po pôrode je, že vníma a zapamätáva si vône a pachy, ktoré ho obklopujú. V prvých týždňoch po narodení je preto dôležité naučiť dieťa, aby rozoznávalo svoju vlastnú vôňu, aby si bolo vedomé svojej vlastnej existencie vo svete. Somárik s dekou zachytáva vlastnú vôňu dieťatka a keď má dieťa hračku pri sebe, má istotu, cíti sa bezpečne v novom prostredí.

Hra s hračkami je základom pre vývin každého dieťaťa, zvyšuje aktivitu ich mozgu, formuje ich osobnosť, zručnosti aj schopnosti. V prvých týždňoch po narodení je zvýšená hmatová citlivosť, dieťa reaguje na každý dotyk. Aby ste vzbudili túto citlivosť u najmenších detí, zaobstarajte si deku na maznanie Les Amis. Najmenšie deti majú pri zaspávaní rady jemné upokojujúce farby, preto má somárik na maznanie Doudou Les Amis jemnú bielo-šedú farbu. Farebne sa hodí pre chlapcov aj dievčatá. Problémom nebude ani detské ochutnávanie a hryzenie, ktorými deti často skúmajú predmety okolo seba. Každá detská hračka Kaloo je totiž prísne testovaná a spĺňa aj tie najvyššie štandardy a je pripravená na nekonečné detské skúmanie, hryzenie a ochutnávanie.

Francúzska spoločnosť Kaloo sa už viac ako 16 rokov zaoberá výrobou mäkučkých plyšových hračiek, ktoré sú inšpirované francúzskym dizajnom. Kvalita produktov a príjemné materiály sú to, čo robí značku Kaloo tak výnimočnou. Každý výrobok Kaloo je vyrobený s ohľadom na potreby bábätiek v zmysle ich rozvoja, zdravia a bezpečnosti. Detská hračka sa dá veľmi pohodlne čistiť, odporúčaný spôsob čistenia je pranie pri 30°, aby sa zachovala jej farba a kvalita. Proces výroby hračiek je dôkladne kontrolovaný, každá hračka musí spĺňať prísne európske kritériá a tak je zabezpečená kvalita a maximálna bezpečnosť produktov, ktoré vďaka tomu nemajú na trhu konkurenciu. Hračky z kolekcie Les Amis predstavujú najjemnejších zvieracích priateľov pre najmenšie deti, ktoré im budú robiť spoločnosť a najlepších kamarátov už od narodenia.

Vlastnosti

  • hebká mäkká hračka z jemného materiálu
  • 2 kusy v balení
  • 100% bavlna
  • vhodná pre najmenšie deti od 0 mesiacov
  • jemné farebné prevedenie
  • veľkosť 45*45 cm
  • ideálna na maznanie pre najmenších
  • spĺňa najprísnejšie bezpečnostné kritériá
  • pranie pri 30°, aby sa zachovala farba a kvalita hračky
  • francúzsky dizajn
  • darčekové balenie
Doprava 79

Technické parametre

VekOd 0 mesiacov
PôvodVyrobené vo Francúzsku
Rozmery45*45 cm
Rozmery balenia25*25*4 cm
Balenie v kartóne A/NÁno
Farbabielo-šedá
Set produktovNie
loader  Načítavam sety...

Hodnotenia

loader  Načítavam hodnotenia...
 Nenašli ste všetky informácie k produktu? Kontaktujte nás.