Školská lavica Máša a medveď Smoby s 20 doplnkami ružovo-žltá

Popis produktu

Smoby detská školská lavica s motívom rozprávky Máša a medveď je krásna ružovo-žltá lavica s lavičkou na kreslenie a písanie pre malé dievčatá. Lavica pre deti obsahuje spolu 20 doplnkov ako nálepky a maľovanky. Doska na kreslenie a písanie je mierne naklonená pre pohodlné používanie a na jej ploche je krásny veľký obrázok Máši z rozprávky Máša a medveď. Lavica je vyrobená z pevného a odolného plastu, ktorý má veľmi dlhú životnosť. Prevedená je v príjemných odtieňoch ružovej, fialovej a žltej farby. 

Na vrchnej časti dosky sú miesta na ceruzky, štetce a farbičky. Je to ideálna lavica pre deti vhodná pre jedno dieťa. So školskou lavicou sa dieťa môže hrať na výučbu v škole a pripravovať sa tak na deň, kedy zasadne do ozajstnej školskej lavice. Dieťa si navyše sedením v lavici pestuje návyk ako zdravo a správne sedieť. Pod doskou školskej lavice pre deti je opierka na nohy. Detská lavica obsahuje úložný priestor, kam si deti môžu odložiť drobnosti, písacie potreby a podobne. Deti si písaním a kreslením rozvíjajú fantáziu, manuálnu zručnosť ovládať fixku a kriedy v ručičkách, koncentráciu a umelecké vlohy. Je to vhodná pomôcka pre deti od 3 rokov.

Detská školská lavica je skvelou pomôckou pre deti v predškolskom a mladšom školskom veku kde si môžu precvičovať učivo alebo kresliť. Rozmery detskej lavičky pre deti sú 56*57*52 cm. Smoby je francúzsky výrobca detských hračiek a pomôcok pre deti s dlhoročnou skúseností, a preto je zárukou európskej kvality za skvelú cenu. Výrobky Smoby sa vyznačujú precíznym spracovaním, vysokou kvalitou a spĺňajú prísne európske normy.

Doprava 79

Technické parametre

VekOd 24 mesiacov
PôvodFrancúzsko
Rozmery56*57*52 cm
Rozmery balenia59*17*69 cm
Balenie v kartóne A/NÁno
Hmotnosť2,63 kg
Farbaružová
Set produktovNie
loader  Načítavam sety...

Hodnotenia

loader  Načítavam hodnotenia...
 Nenašli ste všetky informácie k produktu? Kontaktujte nás.