Autodráha Vroom Planet Mega Jump Smoby skákajúca s dvoma autíčkami od 18 mes

Popis produktu

Autodráha Vroom Planet Mega Jump z dielne francúzskeho výrobcu Smoby je unikátna autodráha pre deti od 18 mesiacov. Detská autodráha je v žiarivých farbách s 2 autíčkami, ktoré chlapci využijú pri stváraní zábavných vzrušujúcich kúskov na skákacej autodráhe. Spúšťanie autíčok po autodráhe vysokej až 67 cm je veľkou zábavou pre všetkých milovníkov motorových vozidiel. Najmenší chlapci môžu pri 67 cm veselej autodráhe stáť a pohodlne pripraviť svoje dopravné prostriedky na rýchle a nebezpečné preteky. Strmý spád na začiatku modrej dráhy alebo vysúvací vysoký mostík na žltej pretekárskej dráhe sú zárukou vzrušujúcich pretekov. Prudká zákruta i kruhová slučka, prinášajú napätie, ktoré autíčko dorazí do cieľa ako prvé.

Autodráha pre chlapcov má jednoduché štartovacie zariadenie pre fantastické výskoky autíčok. Jedno autíčko sa položí na spodnú dráhu a vyletí stlačením tlačidla. Kaskadérske kúsky veselých autíčok však pokračujú aj v cieľovej rovinke, kde opäť musia zvládnuť vysoký doskok. V prípade poruchy ich šikovný mechanik môže opraviť na stanovišti, kde je pripravený aj stojan na natankovanie.  Autodráhou Vroom Planet s dvoma skákajúcimi autíčkami darujete deťom hodiny veselej a vzrušujúcej zábavy. Rozmery tejto zábavnej hračky sú 75*73*67 cm, pričom celková dĺžka je 75 cm.

Hra s autíčkami je veľmi obľúbená medzi najmenšími chlapcami už desiatky rokov. Poznajú ju naši ockovia, dedkovia aj pradedovia. Malí chlapci sa radi hrajú na preteky, naháňačky alebo záchranné akcie so svojimi dopravnými prostriedkami. Samozrejme, najobľúbenejšími hračkami sú autodráhy, pretože na nich môžu deti so svojimi autíčkami jazdiť rýchlo, hry sú vždy veľmi vzrušujúce. Hra s autíčkami a skákacou autodráhou pre chlapcov nie je len zábavná, ale je aj užitočná pre rozvoj dieťaťa. Manipuláciou s autíčkami sa rozvíja jemná motorika a pohybové zručnosti detí, tiež logické a priestorové myslenie. Rozvíja sa aj ich tvorivosť, kreativita a fantázia.

Smoby je renomovaný francúzsky výrobca plastových hračiek pre deti. Plast na hračkách Smoby je pevný, odolný, no zároveň jemný a hladký k detským rúčkam, zamatový na dotyk. Všetky detské hračky majú oblé hrany, aby vaše deti boli počas veselých hier v bezpečí a chránené pred zraneniami. Farby na plastových hračkách Smoby podnecujú a rozvíjajú detskú predstavivosť a fantáziu. Upútajú každé najmenšie dieťatko, preto je to najlepší darček pre vašich najmenších. Proces výroby hračiek Smoby je prísne kontrolovaný, hračky spĺňajú aj tie najvyššie bezpečnostné kritériá. Smoby je zárukou francúzskej kvality, originálnych dizajnov a jedinečných produktov, ktoré vynikajú na európskom trhu.

Doprava 79

Technické parametre

VekOd 18 mesiacov
PôvodFrancúzsko
Rozmery75*73*67 cm
Celková výška67 cm
Rozmery balenia56*10*43 cm
Celková dĺžka75 cm
Balenie v kartóne A/NÁno
Hmotnosť1,95 kg
Farbazelená
Set produktovNie
loader  Načítavam sety...

Hodnotenia

loader  Načítavam hodnotenia...
 Nenašli ste všetky informácie k produktu? Kontaktujte nás.