Sada pre malých pretekárov Axion Bike Tour de France Janod s doplnkami od 6 rokov

Popis produktu

Sada pre malých pretekárov Axion Bike Tour de France s doplnkami od francúzskej spoločnosti Janod je vhodná pre všetkých chlapcov od 6 rokov, ktorí milujú šport a jazdu na bicykli. Súčasťou praktického balenia sú stopky, píšťalka, tabuľka na zapisovanie výsledkov, hracie karty, kužele a medaily pre víťazov. Všetky hračky Janod majú edukačný charakter, pretože vo veľkej miere prispievajú k mentálnemu a fyzickému rozvoju dieťaťa. Hračky Janod sú nielen veľmi zaujímavé a zábavné, ale prispievajú aj k rozvoju detskej inteligencie.

S touto sadou zažijú veľa aktívnej zábavy nielen deti, ale aj dospelí. Pretekárska sada poteší všetky deti, ktoré milujú šport a aktívny pohyb na čerstvom vzduchu. Kriedami si malí pretekári vyznačia štartovaciu a cieľovú čiaru, zapnú stopky, zapískajú na píšťalke a súťaž sa môže začať. Hru si môžu chlapci spestriť rozostavením malých plastových kužeľov a tých najlepších v cieli čakajú odmeny - naozajstné medaily pre víťazov. Sada Axion Bike Tour de France v deťoch podporuje súťaživosť, učí ich hrať sa v kolektíve a vďaka mnohým doplnkom pomáha rozvíjať jemnú aj hrubú motoriku.

Hračky a doplnky Janod majú dlhoročnú tradíciu, pričom sa pri výrobe využívajú moderné technológie a sú splnené požiadavky súčasných detí, ale aj rodičov. Detské hračky Janod sa vďaka svojmu jedinečnému dizajnu, kvalitným materiálom a farebnému prevedeniu stanú obľúbeným spoločníkom detí počas dlhých letných alebo zimných večerov a zaručia, že sa nikdy nebudú nudiť a len tak strácať čas. Francúzska spoločnosť Janod je výrobca originálnych hračiek pre deti, ktoré sú inšpirované francúzskym dizajnom.

Hračky pre deti Janod spĺňajú všetky prísne štandardy a predpisy, preto si môžete byť istí, že deti sa hrajú a zabávajú v úplne bezpečnej atmosfére. Popri maximálnej bezpečnosti majú aj atraktívne prevedenie a deťom po celom svete prinášajú plno radosti a veselosti. Za kvalitou výrobcu Janod stoja medzinárodné ocenenia: PAL Awards, za hračky podporujúce rozvoj reči a zlatá priečka v Best Toy Award v Oppenheim Toy Portfolio Award, kde o víťazovi rozhodujú rodičia, pedagógovia a deti.

Doprava 79

Technické parametre

VekOd 6 rokov
PôvodVyrobené vo Francúzsku
Rozmery31*16*16 cm
Farbastrieborná
Set produktovNie
loader  Načítavam sety...

Hodnotenia

loader  Načítavam hodnotenia...
 Nenašli ste všetky informácie k produktu? Kontaktujte nás.