Rozprávkové kocky Cotoons Smoby s funkciami 9 dielov od 12 mes

Popis produktu

Smoby rozprávkové kocky Cotoons pre najmenšie deti sa skladajú z 9 plastových kociek s veselými farebnými obrázkami zo série detských figúrok Cotoons pre najmenšie deti už od 12 mesiacov. Každá strana kocky ma inú funkciu, niektorá slúži ako klasická kocka na skladanie, a iné majú rôzne tvary, formy, obrazce, do ktorých sa dajú vkladať a ukladať priložené kocky rôznych tvarov. Dieťa si dotykmi obrázkov s reliéfom cibrí hmat, otáčaním rôznych loptičiek a tvarov jemnú motoriku a skladaním obrázkov fantáziu, predstavivosť a logické rozmýšľanie.

Okrem tvarov a obrázkov sa učí rozoznávať farby a jednoduché predmety, ktoré nás obklopujú. Pohyblivé strany kociek pri otáčaní stláčaní a gúľaní vydávajú zvuky, čo dieťa baví. Táto jedinečná didaktická hra pre najmenšie deti - rozprávkové kocky, ich zaujme od prvého okamihu a hrou strávia dlhé hodiny. Balenie obsahuje 9 klasických kociek a 8 kociek rôznych tvarov a farieb. Obrázky detských kociek sa nedajú zošúchať, ich farby sú krásne a žiarivé veľmi dlhý čas. Jednotlivé kocky sú prevedené v krásnom a zaujímavom farebnom prevedení v sviežich veselých farbách.

Detské rozprávkové kocky majú jemné a oblé tvary, vďaka tomu sú bezpečné pre najmenšie deti. Kocky sú vyrobené zo zdravotne neškodného a bezpečného materiálu, ktorý je vhodný pre malé detičky. Po poskladaní kociek jednotlivé kocky vytvárajú pekný obrázok postavičiek Cotoons na pláži a na druhej strane postavičky s hudobnými nástrojmi. Smobyfrancúzsky výrobca hračiek je renomovaný výrobca hračiek ktoré sú kvalitné a zároveň jedinečné. Materiál je príjemný a zamatový na dotyk, vhodný pre jemné detské rúčky. Je to kvalitný európsky výrobok, ktorý má certifikát kvality, spĺňajúci prísne európske normy. Rozmery detských kociek sú 30*22*6 cm.

Doprava 79

Technické parametre

VekOd 12 mesiacov
PôvodFrancúzsko
Rozmery30*22*6 cm
Rozmery balenia32*6*24 cm
ZvukovéÁno
Balenie v kartóne A/NÁno
Hmotnosť0,5 kg
Farbapestrofarebná
Set produktovNie
loader  Načítavam sety...

Hodnotenia

loader  Načítavam hodnotenia...
 Nenašli ste všetky informácie k produktu? Kontaktujte nás.