Reťazová trojkolka Mountain Bike Smoby s vodiacou tyčou od 15 mes

Popis produktu

Trojkolka pre deti Mountain Bike je tradičná reťazová trojkolka s najmodernejším dizajnom. Červeno-zelená farba je vhodná pre chlapcov aj dievčatá od 15 mesiacov. Je to klasická kovová detská trojkolka, s ktorou sa deti môžu hrať dlhé roky. Reťaz pod nohami je dobre chránená plastovým krytom, aby si dieťa nezachytilo nohavice alebo sa nezašpinilo. Pre dieťa je veľmi dôležité, aby pri jazde malo prirodzený postoj a preto sú pedále umiestnené v strede, ako na bicykli. Počas prvých jázd pomáhajú dieťaťu rodičia pomocou praktickej vodiacej rukoväte. Neskôr dieťa už vie jazdiť na trojkolke a užíva si vozenie samostatne aj bez vodiacej tyče.

Trojkolka pre deti je vyrobená z kvalitných a odolných materiálov. Má pevnú kovovú konštrukciu, v kombinácii s odolnými plastami. Riadidlá trojkolky pre deti sa dajú uzamknúť, aby dieťa nemohlo počas tlačenia meniť smer jazdy. Po odomknutí majú riadidlá 30 stupňovú vôľu do strán. Riadidlá na trojkolke pre deti sa dajú nastaviť do rôznych výšok a polôh. Je to krásna pevná, stabilná a bezpečná trojkolka, s protišmykovými kolesami a tichou jazdou, zdobená športovými nálepkami. Táto tradičná trojkolka na reťazový pohon je vhodná pre deti už od 15 mesiacov, a rastie s ním až do 3 rokov a ďalej. Výška sedadla od zeme je 43 cm. Má nosnosť 30 kg.

Francúzska spoločnosť Smoby je dlhoročným výrobcom kvalitných detských hračiek, ktoré spĺňajú najprísnejšie európske kritéria kvality, odolnosti a zároveň majú jedinečný dizajn, ktorý v sebe nesie francúzsku dokonalosť, šarm, a precíznosť. Detská trojkolka Mountain Bike spĺňa požiadavky aj najnáročnejšieho zákazníka. Deti milujú jazdu na detskej trojkolke. Pomáha im rozvíjať ich stabilitu, svalstvo a zároveň je jazda na detskej trojkolke veľkou zábavou. Trojkolku Mountain Bike si zaručene obľúbi každé dieťa hneď na prvý pohľad. Ak chcete pre vaše dieťa to najlepšie, trojkolka Smoby s reťazovým pohonom je zaručene skvelou voľbou.

Doprava 79

Technické parametre

VekOd 15 mesiacov
PôvodFrancúzsko
Rozmery74*50*54 cm
Balenie v kartóne A/NÁno
Koleságumené, tiché a protišmykové
Farbazelená
Set produktovNie
loader  Načítavam sety...

Hodnotenia

loader  Načítavam hodnotenia...
 Nenašli ste všetky informácie k produktu? Kontaktujte nás.