Prebaľovací vozík pre bábiku Baby Nurse Zlatá edícia Smoby s postieľkou a kuchynkou od 18 mes

Popis produktu

Prebaľovací vozík pre bábiku Baby Nurse je multifunkčná hračka z dielne francúzskeho výrobcu Smoby určená pre dievčatká od 18 mesiacov. Súčasťou tejto peknej hračky pre dievčatká je postieľka a jedálenský pult so stoličkou pre bábiku s veľkosťou 42 cm. Všetko sa zmestí do kompaktného detského kufríka. Je to krásny dievčenský set v kufríku vo farebnej kombinácii tmavoružovej, svetloružovej a sivej farby, doplnený látkovým baldachýnom na postieľke a prikrývkou pre bábiku. Baldachýn i prikrývka sú v bielej farbe s pekným vzorom z limitovanej Zlatej edície Baby Nurse. Prebaľovací vozík sa dá použiť pri mnohých detských hrách. Po skončení hry sa kufrík pohodlne uzavrie a dá sa buď prenášať kamkoľvek so sebou, alebo odložiť. Rozmery rozloženej hračky sú 26*23*62 cm a vďaka svojej kompaktnej veľkosti zložený nezaberá veľa miesta.

Z jednej strany sa nachádza postieľka s baldachýnom a perinkou pre bábiku s dĺžkou približne 42 cm. Tiež je tu polička s odkladacím priestorom pre šatôčky bábiky, ktoré môžete zavesiť na 2 malé vešiačiky, a tak má bábika všetky šatôčky pekne upratané. Z druhej strany dieťa využije jedálenský pult so stoličkou, kde bábiku kŕmi. Ako doplnok k prebaľovaciemu vozíku je dodávaná  fľaštička, tanierik v tvare srdiečka s lyžičkou a cumlík. Postieľka pre bábiku i jedálenská stolička s pultíkom sa dajú jednoducho poskladať do kufríka s kolieskami, ktorý má tvar vajíčka.  Dieťa si môže celú súpravu pre bábiku zobrať všade so sebou. Je to veľmi praktická a multifunkčná hračka, ktorú využije každé dievčatko vo veku od 18 mesiacov. 

Prebaľovací vozík pre bábiku s postieľkou a kuchynkou je krásna a jedinečná hračka svojho druhu, ktorá zaručí vašej malej princeznej dlhé hodiny strávené hrou so svojou obľúbenou bábikou. Na čistenie hračky sa odporúča používať vlhkú hubku. Hra s bábikou rozvíja detskú fantáziu, kognitívne, motorické schopnosti a samostatnosť. Deti rady predstierajú že ich bábika je ozajstná a s obľubou sa hrajú hry na mamičku, počas ktorých bábiku kŕmia, kúpu, uspávajú. Hra s detskou bábikou je pre deti dôležitá aj pri rozvíjaní komunikačných a jazykových schopností. Detský prebaľovací vozík Baby Nurse pre bábiku v kufríku je vyrobený z pevných a odolných plastových materiálov, ktoré sú jemné a zamatové na dotyk.

Smoby je renomovaný francúzsky výrobca plastových hračiek pre deti. Plast na hračkách Smoby je pevný, odolný, no zároveň jemný a hladký k detským rúčkam, zamatový na dotyk. Všetky detské hračky majú oblé hrany, aby vaše deti boli počas veselých hier v bezpečí a chránené pred zraneniami. Farby na plastových hračkách Smoby podnecujú a rozvíjajú detskú predstavivosť a fantáziu, upútajú každé najmenšie dieťatko, preto je to najlepší darček pre vašich najmenších. Proces výroby hračiek Smoby je prísne kontrolovaný, hračky spĺňajú aj tie najvyššie bezpečnostné kritériá. Smoby je zárukou francúzskej kvality, originálnych dizajnov a jedinečných produktov, ktoré vynikajú na európskom trhu.

Doprava 79

Technické parametre

VekOd 18 mesiacov
PôvodFrancúzsko
Rozmery26*23*62 cm
Celková výška62 cm
Rozmery balenia45*17*50 cm
Celková dĺžka26 cm
Balenie v kartóne A/NÁno
Hmotnosť1,82 kg
Farbaružová
Vhodné pre bábiku32-42 cm
Set produktovNie
loader  Načítavam sety...

Hodnotenia

loader  Načítavam hodnotenia...
 Nenašli ste všetky informácie k produktu? Kontaktujte nás.