Plyšový zajac Rouge Kaloo Large 38 cm z jemného plyšu pre najmenšie deti krémovo-šedý

Popis produktu

Plyšový zajačik Rouge Kaloo je krásne plyšové zvieratko z jemného mäkkého plyšu vhodné už pre najmenšie deti od narodenia. Plyšová hračka francúzskej značky Kallo má veľkosť 38 cm. Detská plyšová hračka je jemná, hebká a mäkučká k detskej pokožke a každé bábätko sa k nej veľmi rado privinie. Plyšový zajko pre deti má na dotyk jemný, hebký povrch a mäkučké telo v šedo-krémovom farebnom prevedení. Plyšová hračka je ľahká a bezpečná pre hru najmenších chlapcov i dievčat, ktorí sa k nej radi privinú. Zaujímavosťou tejto hebkej mäkkej plyšovej hračky pre bábätká je, že zachytáva jedinečnú vôňu dieťaťa, čo je veľmi dôležité hlavne v prvých týždňoch života, pretože dieťa sa vďaka tomu pri hračke cíti bezpečne. Deti si prostredníctvom jemnej mäkkej plyšovej hračky zajačika intenzívnejšie uvedomujú svoju existenciu vo svete, mimo bruška mamičky. Zajačik z plyšu je nadčasová, maximálne bezpečná plyšová hračka a vďaka francúzskej kvalite môže bábätká sprevádzať už od narodenia.

Najmenšie deti majú pri zaspávaní rady jemné upokojujúce farby, čo spĺňa aj plyšový zajac Kaloo, ktorý je prevedený v príjemnej farbe. Pri plyšovej hračke sa netreba báť detského ochutnávania a hryzenia, ktorými deti často skúmajú predmety. Každá detská hračka Kaloo je testovaná a spĺňa aj tie najvyššie štandardy a je pripravená na detské skúmanie, hryzenie a ochutnávanie. Hra s plyšovými hračkami je základom pre vývin každého dieťaťa, zvyšuje aktivitu ich mozgu, formuje ich osobnosť, zručnosti aj schopnosti. Práve v prvých týždňoch je zvýšená hmatová citlivosť, dieťa reaguje na každý dotyk a na vzbudenie tejto citlivosti je vhodný práve jemný mäkký zajačik Kaloo. Táto detská hračka sa môže vďaka jedinečnému prevedeniu, jemným farbám a hebkému povrchu stať maznáčikom a obľúbeným spoločníkom každého najmenšieho dieťatka.

Francúzska spoločnosť Kaloo sa už viac ako 16 rokov zaoberá vývinom mäkučkých plyšových hračiek pre najmenšie deti, s jedinečným dizajnom. Proces výroby hračiek je dôkladne kontrolovaný, každá hračka musí spĺňať prísne európske kritériá, a tak je zabezpečená kvalita a maximálna bezpečnosť produktov, ktoré vďaka tomu nemajú na trhu konkurenciu. Kaloo dbá na potreby a túžby najmenších detí, ktoré sa vďaka tomu cítia pri hračkách Kaloo spokojne a bezpečne. Detská hračka sa dá veľmi pohodlne čistiť, odporúčaný spôsob čistenia je pranie pri 30°, bez použitia bielidiel a zmäkčovačov, aby sa zachovala farba a kvalita hračky.Detské hračky Kaloo sú odrazom francúzskeho citu pre výnimočnosť, krásu a dokonalosť. Sú darčekom, ktorý bude deti sprevádzať po celý život.

Vlastnosti

  • mäkký plyšový zajačik
  • hebká hračka z jemného mäkkého plyšu
  • v príjemných farebných odtieňoch
  • vhodný pre najmenšie deti
  • veľkosť 38 cm
  • pranie pri 30°, aby sa zachovala farba a kvalita hračky
  • spĺňa najprísnejšie bezpečnostné kritériá
  • nádherný francúzsky dizajn
Doprava 79

Technické parametre

VekOd 0 mesiacov
PôvodVyrobené vo Francúzsku
Rozmery38 cm
Celková výška38 cm
Farbašedá
Set produktovNie
loader  Načítavam sety...

Hodnotenia

loader  Načítavam hodnotenia...
 Nenašli ste všetky informácie k produktu? Kontaktujte nás.