Plyšový zajac Rouge Kaloo Large 38 cm z jemného plyšu pre najmenších modro-krémový od 0 mes

Popis produktu

Veľký plyšový zajac Rouge Kaloo je krásnou hebkou hračkou francúzskej značky Kaloo, ktorou zaručene vyčaríte úsmev na tváričke detí. Roztomilý zajko s dlhými ušami z jemného a na dotyk hebkého plyšu je vhodný pre najmenšie deti od 0 mesiacov. Plyšový zajac je veľký až 38 cm. Vďaka svojmu mäkučkému prevedeniu je ideálny pre malé detské rúčky, takže si hračku dieťatko ľahko privinie. Jemné modro-krémové farebné prevedenie, na dotyk jemný a hebký plyš ako i roztomilá tvárička plyšového zajačika si získajú pozornosť najmä malých chlapcov. Plyšová hračka Kaloo - zajačik z jemného plyšu sa rýchlo stane obľúbeným kamarátom aj vášho chlapčeka. Plyšové hračky Kaloo zachytávajú vôňu dieťatka a keď má dieťa hračku z plyšu pri sebe, má istotu a s plyšovým zajkom Rouge Kaloo sa bude cítiť bezpečne v novom cudzom svete.

Hra s plyšovými hračkami je dôležitá pre vývin dieťaťa, nielenže zvyšuje aktivitu ich mozgu, ale zároveň aj formuje ich osobnosť, zručnosti aj schopnosti. V prvých týždňoch života dieťaťa je zvýšená hmatová citlivosť, dieťa reaguje na každý dotyk a na vzbudenie tejto citlivosti je vhodný aj zajačik pre najmenšie deti Kaloo. Táto plyšová hračka Kaloo sa vďaka jedinečnému prevedeniu, jemným farbám a hebkému povrchu stane maznáčikom a obľúbeným spoločníkom každého najmenšieho dieťatka. Problémom nebude ani detské ochutnávanie a hryzenie, ktorými deti často skúmajú predmety okolo seba. Každá detská hračka Kaloo je totiž prísne testovaná a spĺňa aj tie najvyššie štandardy a je pripravená na nekonečné detské skúmanie, hryzenie a ochutnávanie.

Kaloo - francúzska spoločnosť sa už viac ako 16 rokov zaoberá výrobou mäkučkých plyšových hračiek s jedinečným dizajnom, z kvalitných materiálov. Detská hračka sa dá veľmi pohodlne čistiť, odporúčaný spôsob čistenia je pranie pri 30°, aby sa zachovala farba a kvalita hračky je potrebné vyhnúť sa namáčaniu a ručnému praniu, potom ju treba nechať voľne usušiť. Detské hračky Kaloo v sebe odrážajú francúzsky cit pre krásu, dokonalosť a jedinečnosť. Proces výroby hračiek je dôkladne kontrolovaný, každá hračka musí spĺňať prísne európske kritériá a tak je zabezpečená kvalita a maximálna bezpečnosť produktov, ktoré vďaka tomu nemajú na trhu konkurenciu. Kaloo je splneným snom každého dieťaťa, dbá na potreby a túžby najmenších detí, ktoré sa vďaka tomu cítia pri plyšových hračkách Kaloo dobre a bezpečne. 

Vlastnosti

  • hebká mäkká hračka z plyšu
  • vhodná pre najmenšie deti od 0 mesiacov
  • jemné modro-krémové farebné prevedenie
  • veľkosť 38 cm
  • ideálna na maznanie pre najmenších
  • spĺňa najprísnejšie bezpečnostné kritériá
  • pranie pri 30°, aby sa zachovala farba a kvalita hračky
  • jedinečný francúzsky dizajn
Doprava 79

Technické parametre

VekOd 0 mesiacov
PôvodVyrobené vo Francúzsku
Rozmery38 cm
Celková výška38 cm
Farbamodrá
Set produktovNie
loader  Načítavam sety...

Hodnotenia

loader  Načítavam hodnotenia...
 Nenašli ste všetky informácie k produktu? Kontaktujte nás.