Plyšový medvedík na maznanie Zen-Doudou Kaloo 20 cm v darčekovom balení pre najmenších sivý

Popis produktu

Kaloo plyšový medvedík Zen-Doudou je pekná plyšová hračka vhodná pre najmenšie deti od 0 mesiacov. Má ideálnu veľkosť 20 cm, jeho telo má tvar štvorcovej deky s uzlíkmi v rohoch. Najmenšie deti si ho tak môžu ľahko chytiť a oddýchnuť si pri ňom. Zaručia to aj nežné farby: sivá a modrá, ktoré pôsobia ukľudňujúco. Plyšový medvedík pre najmenších zabaví dieťatko na dlhý čas, vďaka hebkému povrchu sa z neho ľahko stane najlepším kamarátom vášho bábätka. Zachytáva jeho jedinečnú vôňu, čo je veľmi dôležité v prvých týždňoch života, pretože dieťa sa vďaka tomu pri hračke cíti bezpečne. Deti si prostredníctvom hračky intenzívnejšie uvedomujú svoju existenciu vo svete, mimo mamičkinho bruška. Plyšová hračka pre bábätká je zabalená v peknej darčekovej krabičke.

Hranie sa s plyšovými hračkami je nevyhnutné pre optimálny vývin detí, pretože zvyšuje aktivitu ich mozgu, formuje ich osobnosť, ale aj zručnosti a schopnosti. Práve v prvých týždňoch po narodení je zvýšená hmatová citlivosť, dieťa reaguje na každý dotyk a na vzbudenie tejto citlivosti je vhodný aj medvedík Kaloo. Pri plyšových hračkách nie je problémom detské ochutnávanie a hryzenie, ktorými deti často skúmajú predmety okolo seba. Každá detská hračka Kaloo je testovaná a spĺňa aj tie najvyššie štandardy a je na to pripravená. Kolekcia Zen od výrobcu Kaloo je charakteristická jemnými a nežnými farbami, ktoré pôsobia na najmenšie deti upokojujúco a preto sú hračky Zen obľúbenými spoločníkmi detí pri oddychu.

Kaloo je kvalitná francúzska spoločnosť, ktorá sa už viac ako 16 rokov zaoberá výrobou mäkučkých plyšových hračiek pre najmenšie deti, s jedinečným dizajnom. Proces výroby hračiek je dôkladne kontrolovaný, každá hračka musí spĺňať prísne európske kritériá a tak je zabezpečená kvalita a maximálna bezpečnosť produktov, ktoré vďaka tomu nemajú na trhu konkurenciu. Detské hračky Kaloo sú odrazom francúzskeho citu pre výnimočnosť, krásu a dokonalosť. Kaloo dbá na potreby a túžby najmenších detí, ktoré sa vďaka tomu cítia pri hračkách Kaloo spokojne a bezpečne. Detská hračka sa dá veľmi pohodlne čistiť, odporúčaný spôsob čistenia je pranie pri 30°, bez použitia bielidiel a zmäkčovačov, aby sa zachovala farba a kvalita hračky.

Vlastnosti

  • mäkký plyšový medvedík
  • hebká hračka z jemného plyšu
  • vhodný pre najmenšie deti
  • veľkosť 20cm
  • ideálny na maznanie pre bábätká
  • v darčekovom balení
  • pranie pri 30°, aby sa zachovala farba a kvalita hračky
  • spĺňa najprísnejšie bezpečnostné kritériá
  • francúzsky dizajn
Doprava 79

Technické parametre

VekOd 0 mesiacov
PôvodVyrobené vo Francúzsku
Rozmery20 cm
Rozmery balenia18,5*7,5 cm
Farbašedá
Set produktovNie
loader  Načítavam sety...

Hodnotenia

loader  Načítavam hodnotenia...
 Nenašli ste všetky informácie k produktu? Kontaktujte nás.