Plyšové papučky somárik Les Amis Kaloo z jemného plyšu krémovo-šedé od 0 mesiacov

Popis produktu

Plyšové papučky Les Amis sú krásne detské topánočky vhodné pre deti od 0 do 3 mesiacov. Sú vyrobené z jemného a hebkého plyšu v šedej farbe. Plyšové papučky pre najmenších sú zabalené v krabičke, ktorá môže poslúžiť ako darčekové balenie. Je to výborný darček pre každé bábätko, ktoré si ich určite veľmi rýchlo zamiluje. Jemný plyš a pekný motív s oslíkmi sú veľmi atraktívne nielen pre rodičov, ale aj pre ich deti. Hračky z kolekcie Les Amis predstavujú najjemnejších zvieracích priateľov pre najmenšie deti, ktoré im budú robiť spoločnosť a najlepších kamarátov už od narodenia.

Pri topánkach pre najmenších sa netreba báť, že ich dieťatko bude ochutnávať alebo skúmať iným spôsobom. Každý produkt Kaloo je totiž testovaný a spĺňa aj tie najvyššie štandardy, preto je hra, ale aj ochutnávanie detí maximálne bezpečné. Ideálnym doplnkom pre bábätká sú plyšové papučky v podobe dvoch somárikov, ktoré sú mäkké a hebké k detskej pokožke. Nôžky najmenších detí ochránia a príjemne zahrejú. Topánky pre bábätká majú na vrchu pekné plyšové zvieratko - šedého somárika, ktorý im dodáva jedinečný šarm. Kaloo je splneným snom najmenších detí, dbá na ich potreby a túžby, preto sa deti po celom svete cítia pri plyšových hračkách a doplnkoch Kaloo príjemne a bezpečne.

Francúzska spoločnosť Kaloo sa už viac ako 16 rokov zaoberá výrobou kvalitných doplnkov a plyšových hračiek, ktoré sú inšpirované francúzskym dizajnom. Kvalita produktov a príjemné materiály sú to, čo robí značku Kaloo tak výnimočnou. Každý výrobok Kaloo je vyrobený s ohľadom na potreby najmenších v zmysle ich rozvoja, zdravia a bezpečnosti. Detská hračka sa dá veľmi pohodlne čistiť, odporúčaný spôsob čistenia je pranie pri 30°, aby sa zachovala jej farba a kvalita. Proces výroby hračiek je dôkladne kontrolovaný, každá hračka musí spĺňať prísne európske kritériá a tak je zabezpečená kvalita a maximálna bezpečnosť produktov, ktoré vďaka tomu nemajú na trhu konkurenciu.

Vlastnosti

  • mäkké topánočky z plyšu
  • vhodné pre najmenšie deti od 0 mesiacov
  • jemná šedá farba
  • ideálne pre každú detskú nôžku
  • pranie pri 30°
  • spĺňajú najprísnejšie bezpečnostné kritériá
  • unikátny francúzsky dizajn
  • v darčekovej krabičke
Doprava 79

Technické parametre

VekOd 0 mesiacov
PôvodVyrobené vo Francúzsku
Rozmery balenia13*15*5 cm
Balenie v kartóne A/NÁno
Farbašedá
Set produktovNie
loader  Načítavam sety...

Hodnotenia

loader  Načítavam hodnotenia...
 Nenašli ste všetky informácie k produktu? Kontaktujte nás.