Sada do postieľky Smoby nočné svetlo a hudobná skrinka pre najmenších modrá/ružová

Popis produktu

Smoby súprava do postieľky Cotoons obsahuje nočné svetielko a hudobnú skrinku, aby sa dieťatko v detskej postieľke cítilo vždy bezpečne a príjemne. Hračka pre bábätká je vhodná pre najmenšie deti od narodenia. Svetielko má tvar kvapky, šíri teplé svetlo, takže bábätko sa už nikdy nebude musieť báť tmavých nocí. Má tvar plochej slzičky, takže nezaberie veľa miesta, má rovnú spodnú časť, aby sa dalo umiestniť vedľa postieľky. Svetlo pre najmenšie deti zapnete oválnym gombíkom v hornej časti, dajú sa na ňom nastaviť 2 režimy: prerušované blikajúce svetielko alebo neprerušované stále svetlo. Oba režimy sa automaticky vypínajú po 20 minútach, keď vaše bábätko už sladko spinká. Pred spánkom si deti určite obľúbia tri rozprávkové postavičky Cotoons. Hračka funguje na 2xAAA batérie, ktoré však nie sú súčasťou balenia.

Hudobná skrinka pre najmenších naťahovací mechanizmus, je to novinka medzi hracími skrinkami. Má oválny tvar a dá sa veľmi ľahko pripevniť na okraj postieľky pomocou ohybného plastového pásika, ktorý sa prispôsobí hrúbke okraja postieľky bábätka. Po potiahnutí zeleného lístka, ktorý má dĺžku 7 cm a je umiestnený v spodnej časti, začne hudobná skrinka pre bábätká hrať upokojujúce melódie, ktoré bábätko upútajú a zároveň ho uspinkajú. Zaujímavosťou tejto hračky je, že počas hudby sa pozadie farebného kruhu točí proti smeru hodinových ručičiek a rozprávkové postavičky v popredí sa točia v smere hodinových ručičiek. Hracia skrinka pre najmenšie deti sa dá využiť nielen v postieľke, ale aj v kočíku alebo autosedačke pri dlhom cestovaní, pretože sa ľahko upevňuje aj prenáša. Do tejto hračky pre bábätká nepotrebujete batérie, pretože má mechanický pohon.

Celá súprava pre bábätko do postieľky prichádza v darčekovom balení, takže ňou môžete obdarovať svojich najbližších. Na výber máte bielo-ružovú alebo bielo-modrú kombináciu, je to darček pre chlapcov aj dievčatá. Smoby je renomovaný francúzsky výrobca plastových hračiek pre deti. Plast je pevný, odolný no zároveň jemný a hladký k detským rúčkam, zamatový na dotyk. Hračky majú žiarivé farby po dlhý čas, jemné oblé hrany chránia najmenšie deti pred zranením. Proces výroby hračiek je prísne kontrolovaný, spĺňajú aj najvyššie bezpečnostné kritériá. Smoby je zárukou francúzskej kvality, originálnych dizajnov a jedinečných produktov.

Doprava 79

Technické parametre

VekOd 0 mesiacov
PôvodFrancúzsko
Rozmery balenia29*6*21 cm
Na batériuÁno
ElektronickéÁno
SvetloÁno
ZvukovéÁno
HudbaÁno
Balenie v kartóne A/NÁno
Hmotnosť0,26 kg
NoteBattery: 2 x AAA, LR03
Farbabiela
Set produktovNie
loader  Načítavam sety...

Hodnotenia

loader  Načítavam hodnotenia...
 Nenašli ste všetky informácie k produktu? Kontaktujte nás.