Kuchynka Tefal SuperChef Smoby elektronická so zvukmi, s jedálenským pultom a 37 doplnkami (toaster)

Popis produktu

Detská kuchynka Super Chef Tefal je červeno-bielo-strieborná veľká a krásna kuchynská linka so zvukom a výnimočným dizajnom vyrobená v licencii značky Tefal. Je dodávaná s množstvom doplnkov, spolu až 37 kusov, ktoré túto kuchynku robia jedinečnou svojho druhu. K doplnkom detskej kuchynky patrí hriankovač s hriankami, 2 vidličky, 2 lyžičky, nožíky, 2 poháre, 2 šálky, 4 kusy kuchynského riadu, 1 hrniec s pokrievkou, panvica na vyprážanie, tanieriky pod šálky s kávou, 2 taniere, soľnička s koreničkou, fľaša s vodou. 2 korenia a 8 druhov potravín. Hriankovač je mechanický, funkčný a vyhadzuje hrianky. V spodnej časti kuchynky je dominantná chladnička s množstvom poličiek a úložného priestoru.

Má otváracie dvierka s pohodlnými oblými úchytkami. Kuchynka je vybavená rúrou na pečenie s mriežkou na grilovanie. Nad rúrou na pečenie je sporák. Elektrické platničky vydávajú zvuky ako pri reálnom varení, pečení, vyprážaní či bublaní vody Blop-Blop. Pri otočení vypínača sa ozve zvuk Cric-Cric. Kuchynka pre deti má hlboký drez na umývanie riadu s odkvapkávačom. Kuchynka pre deti obsahuje množstvo úložného priestoru, kde sa zmestia všetky, doplnky a tak sa žiadne z nich nebude povaľovať po zemi. Nad kuchynskou doskou je barový pult, ktorý je veľmi pekným doplnkom tejto elegantnej kuchynky.

Vedľa sporáka je gril a nad ním poličky s korením a príborom. Po pravej ruke je menší kuchynský stôl s prestieraním, na ktorom sa dá jesť alebo ho použiť ako pracovnú dosku pri varení. Peknou ozdobou celej kuchynky je integrovaný espresso kávovar s odnímateľným sitkom a s bielymi šálkami na kávu. O čistý vzduch počas varenia sa stará stieborno-šedý digestor oblého tvaru. Z neho visia háčiky s kuchynskými potrebami. Je to ideálna kuchynka na hranie na dlhé roky a zároveň sa s ňou vyhrá aj viac detí. Takouto formou si deti pestujú komunikačné schopnosti a je to forma sociálnej interakcie, pri ktorej napodobňujú správanie dospelých. Dĺžka kuchynky je 115 cm, výška 97 cm a hĺbka 41 cm.

Výška pracovnej dosky je 50 cm. Kuchynka pre deti Superchef Tefal je mierne oválna a preto je pre deti bezpečná. Je vyrobená z kvalitných a odolných plastových materiálov, ktoré sú zároveň príjemné a zamatové na dotyk. Kuchynka je prevedená v modernej červeno-bielo-striebornej kombinácii, vo farebných odtieňoch, ktoré kopírujú reálne kuchyne pre dospelých. Je doplnená realistickými nálepkami a maximálnou vkusnou výzdobou. Je veľmi obľúbená a žiadaná, vyrobená vo Francúzsku s francúzskym dizajnom, šarmom a precíznosťou. Funguje na batérie.

Funkcie a vlastnosti

  • zabudovaný elektronický modul 
  • prístupná z každej strany
  • realistické zvuky ako pri varení Blop Blop 
  • zvuky Cric Cric pri zapínaní
  • hriankovač s hriankami
  • espresso kávovar so šálkami
  • kuchynský stôl s prestieraním
  • od 3 rokov
  • celková výška 97 cm
  • 37 doplnkov
  • vhodná pre dievčatá i chlapcov
  • kvalitný francúzsky výrobok
Doprava 79

Technické parametre

VekOd 3 rokov
PôvodFrancúzsko
Rozmery115*41*97 cm
Celková výška97 cm
Výška pracovnej plochy50 cm
Na batériuÁno
ElektronickéÁno
ZvukovéÁno
Balenie v kartóne A/NÁno
Hmotnosť10.50 kg
Farbačervená
Set produktovÁno
loader  Načítavam sety...

Hodnotenia

loader  Načítavam hodnotenia...
 Nenašli ste všetky informácie k produktu? Kontaktujte nás.