Kuchynka Bon Appétit Smoby elektronická so zvukmi, s kávovarom a 23 doplnkami červeno-strieborná

Popis produktu

Detská kuchynka Bon Appétit Kitchen predstavuje jeden z najprepracovanejších produktov medzi detskými kuchynkami na trhu. Je vyrobená v krásnej a sviežej farebnej kombinácii sýtej červenej farby, ktorá je doplnená striebornou a bielou. Elektronická kuchynka má realistický dizajn, a jej prevedenie korešponduje s poslednými trendami bytového dizajnu a architektúry. To robí hru detí zábavnejšou a pútavejšou. Detská kuchynka je vhodná pre deti od 3 rokov. Deti milujú hru s kuchynkou, ktorá ich neomrzí dlhé roky. Vďaka svojmu prevedeniu je kuchynka prístupná z každej strany, a preto umožňuje hru pre viac detí. Hra s detskou kuchynkou u detí rozvíja komunikačné schopnosti a vzájomnou hrou napodobňujú dospelých. Príslušenstvo, doplnky, dvierka a tlačidlá sú prispôsobené drobným detským rúčkam. Kuchynka je vhodná pre dievčatá i chlapcov.

Hrou s kuchynkou si tiež cibria motorické schopnosti, hmatovú citlivosť a koordináciu pohybov. Kuchynka je vybavená množstvom vzrušujúcich vlastností, ktoré deti neprestanú udivovať. Kuchynka má inštalovaný elektronický modul a vydáva realistické zvuky. Smoby Bon Appétit Kitchen má množstvo úložného priestoru. Kuchynka je tvorená chladničkou s realistickým obrázkom obsahu chladničky. Vedľa nej je rúra na pečenie s otvárateľnými dvierkami, kde si deti môžu napríklad upiecť koláčik. Pracovná doska kuchynky pre deti je tvorená elektrickým sporákom s dvoma platňami na varenie a pečenie, drezom na umývanie riadu. Sporák vydáva pri varení realistické zvuky Blop Blop Blop.

Nad pracovnou doskou kuchynky sa týči stojan, na ktorom je zakomponovaný espresso kávovar s náhradnými kapsulami a rôznymi príchuťami. Nad ním sú kuchynské hodiny, ktoré nesmú chýbať v žiadnej správnej kuchyni a v hornej časti sú držiaky na kuchynské náradie. Ku kreatívnym doplnkom kuchynky patrí hrniec s pokrievkou, taniere s príbormi, poháre, šálky na kávu, náhradné kapsuly do kávovaru, kuchynské náradie, panvica, cookies a cestoviny. Detská kuchynka Smoby má množstvo úložných priestorov a vďaka svojej kompaktnej veľkosti sa zmestí do každej detskej izbičky. Kuchynka pre deti je stabilná a bezpečná pre jemné detské rúčky. 

Jej hrany sú oblé a je plastový materiál je príjemný a zamatový na dotyk. Kuchynka je vysoká 97 cm a jej rozmery sú 53*34*97 cm. Kuchynka dýcha francúzskym šarmom a eleganciou. Smoby je dlhoročným výrobcom kvalitných detských hračiek s výnimočným dizajnom. Spoločnosť Smoby je výrobcom detských hračiek tej najvyššej kvality a najmodernejšieho dizajnu. Produkty Smoby spĺňajú prísne európske kritériá. Elektronická detská kuchynka funguje na 1 x AA/LR6 1,5 V batériu, ktorá je súčasťou balenia. Pri tejto kuchynke sa každé dieťa stane malý šéfkuchárom alebo šéfkuchárkou. Tak čo vám vaše ratolesti uvaria dnes? 

Funkcie a vlastnosti 

  • zabudovaný elektronický modul
  • elektronická kuchynka na 1 AA batériu
  • realistické zvuky ako pri varení Blop Blop 
  • 23 doplnkov
  • espresso kávovar s kapsulami
  • realistická chladnička 
  • rúra na pečenie s otvárateľnými dvierkami
  • od 3 rokov
  • francúzsky výrobok Smoby
  • celková výška 97 cm
  • vhodná pre dievčatko a chlapca
Doprava 79

Technické parametre

VekOd 3 rokov
PôvodFrancúzsko
Rozmery53*34*97 cm
Celková výška97 cm
Výška pracovnej plochy49 cm
Rozmery balenia50*20*66 cm
Na batériuÁno
ElektronickéÁno
ZvukovéÁno
Balenie v kartóne A/NÁno
Hmotnosť4,05 kg
NoteBattery: 1 x CR2032 INCLUDED
Farbačervená
Set produktovNie
loader  Načítavam sety...

Hodnotenia

loader  Načítavam hodnotenia...
 Nenašli ste všetky informácie k produktu? Kontaktujte nás.