Jedálenská stolička Baby Nurse Zlatá edícia Smoby pre 42 cm bábiku od 18 mes

Popis produktu

Jedálenská stolička Baby Nurse na kŕmenie bábiky zo Zlatej edície Smoby je skvelá hračka, ktorá dáva deťom pri hre s bábikou nový rozmer. Hračka poteší všetky dievčatká od 18 mesiacov,  ktoré sa s láskou starajú o svoje bábiky. Jedálenská stolička pre bábiky  je vysoká 65 cm, je vhodná pre bábiky s veľkosťou od 32 do 42 cm. Detská stolička na kŕmenie bábiky je prevedená v tmavoružovej farbe v kombinácii so svetloružovou, sivou a zlatou s nápisom Baby Nurse. Súčasťou jedálenskej stoličky sú aj doplnky a to hrkálka upevnená na plastovej tácke a tanierik v tvare srdiečka, ktorý je zdobený zlatým motýlikom, spolu s lyžičkou na kŕmenie. Detská bábika nie je súčasťou balenia.

Vysoká opierka stoličky zabezpečuje, že bábika nespadne. Pod sedadlom je úložný priestor na riad alebo šatôčky pre bábiku. Je to krásna a jedinečná hračka svojho druhu, ktorá zaručí vašej malej princeznej dlhé hodiny strávené hrou so svojou obľúbenou bábikou. Hra s bábikou rozvíja detskú fantáziu. Deti radi predstierajú že ich bábika je ozajstná. Kŕmia ju, kúpu, uspávajú. Na vlastnej bábike sa učia ako ju obliekať a vyzliekať, čo potom praktizujú aj sami na sebe. Hra s detskou bábikou je pre deti dôležitá aj pri rozvíjaní komunikačných a jazykových schopností. Rozmery jedálenskej stoličky pre bábiku sú 34*46*65 cm. Stolička Smoby na kŕmenie bábiky je vyrobená z pevného a kvalitného plastu, s jemnými oblými tvarmi.

Smoby je renomovaný francúzsky výrobca plastových hračiek pre deti. Plast na hračkách Smoby je pevný, odolný, no zároveň jemný a hladký k detským rúčkam, zamatový na dotyk. Všetky detské hračky majú oblé hrany, aby vaše deti boli počas veselých hier v bezpečí a chránené pred zraneniami. Farby na plastových hračkách Smoby podnecujú a rozvíjajú detskú predstavivosť a fantáziu, upútajú každé najmenšie dieťatko, preto je to najlepší darček pre vašich najmenších. Proces výroby hračiek Smoby je prísne kontrolovaný, hračky spĺňajú aj tie najvyššie bezpečnostné kritériá. Smoby je zárukou francúzskej kvality, originálnych dizajnov a jedinečných produktov, ktoré vynikajú na európskom trhu.


Doprava 79

Technické parametre

VekOd 18 mesiacov
PôvodFrancúzsko
Rozmery34*46*65 cm
Celková výška65 cm
Rozmery balenia38*8*58 cm
Balenie v kartóne A/NÁno
Hmotnosť1,18 kg
Farbaružová
Vhodné pre bábiku32-42 cm
Set produktovNie
loader  Načítavam sety...

Hodnotenia

loader  Načítavam hodnotenia...
 Nenašli ste všetky informácie k produktu? Kontaktujte nás.