Drevený kolotoč Sophie la Girafe Janod hudobný so stojanom pre najmenších

Popis produktu

Janod drevený hudobný kolotoč Sophie La Girafe je krásna hračka vhodná pre najmenšie deti od 0 do 10 mesiacov. Má veľkosť 35*35*67 cm, jeho súčasťou je praktický stojan, pomocou ktorého sa dá kolotoč pripevniť k detskej postieľke. Na detskom kolotoči sú zavesené zvieratká vtáčik, mačička, korytnačka, medvedík a žirafa. Všetky tieto časti sa dajú otáčať, čím kolotoč určite zaujme každého drobca. Deti sú po narodení veľmi citlivé na všetky vonkajšie podnety, snažia sa rozoznávať veci okolo seba, spoznávajú nový neznámy svet. Práve hrací kolotoč pre bábätká môže byť veľmi nápomocný pri rozvoji dieťaťa od skorého veku, môže sa vďaka nemu naučiť poznávať farby, tvary, povrchy. Hračky na kolotoči sú jemné a hebké, sú vyrobené z kvalitného dreva a zdravotne neškodných farieb a lakov.

Keďže sa sluch dieťaťa začína rozvíjať už v matkinom brušku, po narodení je citlivé aj na tie najmenšie a najjemnejšie zvuky už od prvého dňa. Dokáže rýchlo rozpoznať rôzne melódie a piesne, nehovoriac o hlasoch, ktoré sa mu prihovárajú. Hrací kolotoč nad postieľku je najlepší na uspávanie bábätka. Tento detský kolotoč pre najmenších sa môže vďaka originálnemu a jedinečnému vzhľadu, jemným farbám a hebkému povrchu stať spoločníkom detí na každý deň. Vďaka použitým materiálom a jedinečnému dizajnu je drevený kolotoč pre najmenšie deti Janod nadčasový, bude atraktívny pre niekoľko ďalších generácií. Janod je držiteľom certifikátu FSC (Forest Stewardship Council), čo označuje drevo, ktoré je vyťažené zo zodpovedne obhospodarovaných lesov bez narušenia rovnováhy v prírode a obmedzovania pôvodných obyvateľov.

Janod sa inšpiruje francúzskym dizajnom, zaoberá sa vývojom kvalitných drevených hračiek pre deti, ktoré sú jednak hravé a jednak rozvíjajú inteligenciu detí. Hračky pre deti Janod spĺňajú všetky prísne štandardy a predpisy, preto si môžete byť istí, že deti sa hrajú a zabávajú v úplne bezpečnej atmosfére. Popri maximálnej bezpečnosti majú aj atraktívne prevedenie a deťom po celom svete prinášajú plno radosti a veselosti. Za kvalitou francúzskeho výrobcu Janod stoja medzinárodné ocenenia: PAL Awards, za hračky podporujúce rozvoj reči a zlatá priečka v Best Toy Award v Oppenheim Toy Portfolio Award, kde o víťazovi rozhodujú rodičia, pedagógovia a deti.

Vlastnosti           

  • drevený hudobný kolotoč z jemného dreva
  • vhodný pre všetky najmenšie deti od 0 mesiacov
  • zo zdravotne neškodných materiálov a farieb
  • pomocou stojana sa dá pripevniť k detskej postieľke
  • drevo pochádza zo zodpovedne obrábaných lesov, ktoré nijakým spôsobom nenarúšajú rovnováhu v prírode (certifikát FSC)
  • rozmery 35*35*67 cm
  • jemné farby pôsobia na deti upokojujúco
  • ideálny na uspávanie dieťatka, rozvoj detského sluchu
  • spĺňa najprísnejšie štandardy a predpisy pre maximálnu bezpečnosť detí
  • francúzsky dizajn
Doprava 79

Technické parametre

VekOd 0 mesiacov
PôvodVyrobené vo Francúzsku
Rozmery35*35*67 cm
Set produktovNie
loader  Načítavam sety...

Hodnotenia

loader  Načítavam hodnotenia...
 Nenašli ste všetky informácie k produktu? Kontaktujte nás.