Drevené kocky Kubix - 100 Blocks Janod stavebnica 100 ks od 24 mes

Popis produktu

Janod  drevené kocky Kubix – 100 Blocks sú pekná drevná hračka vhodná pre deti od 2 do 6 rokov. Detská drevená stavebnica je tvorená 100 kockami, ktoré majú veľkosť 3 cm. Drevené kocky majú všelijaké farby v pestrých odtieňoch a tiež rôzne tvary, takže deti sa pri vymýšľaní nových stavieb zabavia dlhý čas. Súprava drevených kociek je skvelá hračka pre malých architektov a stavbárov, ktorí radi plánujú, stavajú a búrajú. Detské farebné kocky podporujú rozvoj fantázie, predstavivosti, konštrukčných schopností, jemnej aj hrubej motoriky. Drevená hračka poslúži deťom aj na učenie sa farieb a tvarov, tiež na rozvoj priestorového a logického myslenia. Detské drevené kocky zabezpečia všestranný rozvoj dieťaťa, je to nadčasová hračka, vyrobená z kvalitného dreva a zdravotne neškodných a odolných farieb.

Drevené hračky sú dnes vo svete veľmi populárne, pretože vo veľkej miere ovplyvňujú vývin detí. Všetky drevené hračky Janod majú istý vzdelávací význam, prispievajú k mentálnemu a fyzickému rozvoju dieťaťa. Manipuláciou s drevenými hračkami sa rozvíja jemná motorika detí, skúmaním drevených povrchov sa rozvíja aj hmatová citlivosť rúk. Drevo na hračkách Janod je ošetrené tak, aby sa na ňom nerobili triesky. Janod je držiteľom certifikátu FSC (Forest Stewardship Council), čo označuje drevo, ktoré je vyťažené zo zodpovedne obhospodarovaných lesov bez narušenia rovnováhy v prírode a obmedzovania pôvodných obyvateľov. Úžasný dizajn, farebné prevedenie, jemný drevený povrch a široké možnosti využitia sú zárukou toho, že vaše deti sa s dreveným setom kociek Janod nebudú nikdy nudiť. Hračka z dreva sa hodí pre chlapcov aj dievčatá.

Janod - francúzska spoločnosť sa zaoberá vývojom prvotriednych drevených hračiek, ktoré sú hravé a rozvíjajú inteligenciu detí. Sú to hračky s francúzskym dizajnom, ktoré majú veselé farby a hebký povrch. Hračky pre deti Janod spĺňajú tie najprísnejšie bezpečnostné predpisy, preto si môžete byť istí, že deti sa hrajú a zabávajú v úplne bezpečnej atmosfére. Okrem maximálnej bezpečnosti majú hračky aj atraktívne prevedenie a deťom po celom svete prinášajú veľa zábavy už dlhé roky. Kvalitu značky Janod dokazujú aj viaceré medzinárodné ocenenia: PAL Awards, za hračky podporujúce rozvoj reči a zlatá priečka v Best Toy Award v Oppenheim Toy Portfolio Award, kde o víťazovi rozhodujú rodičia, pedagógovia a deti.

Vlastnosti           

  • drevené kocky rôznych tvarov
  • 100 kusov kociek s veľkosťou 3 cm
  • pestrofarebné prevedenie
  • drevo pochádza zo zodpovedne obrábaných lesov, ktoré nijakým spôsobom nenarúšajú rovnováhu v prírode (certifikát FSC)
  • vhodné pre deti od 2 do 6 rokov
  • zo zdravotne neškodných materiálov a farieb
  • rozvíjajú detskú motoriku, hmatovú citlivosť, logické a priestorové myslenie, fantáziu a predstavivosť
  • deti sa učia farby a tvary
  • spĺňa najprísnejšie štandardy a predpisy pre maximálnu bezpečnosť detí
  • francúzsky dizajn
Doprava 79

Technické parametre

VekOd 24 mesiacov
PôvodVyrobené vo Francúzsku
Rozmery3 cm kocka
Set produktovNie
loader  Načítavam sety...

Hodnotenia

loader  Načítavam hodnotenia...
 Nenašli ste všetky informácie k produktu? Kontaktujte nás.