Domček Záhradník Maison Neo Floralie Smoby so zvončekom a kuchynskou linkou

Popis produktu

Detský domček Smoby Maison Neo Floralie Záhradník má jedinečný dizajn, ktorý si získa priazeň každého dieťaťa hneď na prvý pohľad. Má pevné a stabilné dvojité plastové steny, ktoré odolávajú aj silnému vetru a vplyvom počasia. Povrch detského domčeka obsahuje jedinečný anti UV filter, ktorý chráni farby domčeka pred vyblednutím a tak zostanú krásne žiarivé počas dlhých rokov. Jedinečnosť anti UV filtra je v tom, že domček vyzerá aj po rokoch stále ako práve vybalený z krabice. Detský domček Smoby sa montuje a demontuje veľmi jednoduchým spôsobom. Po rozložení domček pre deti nezaberá veľa miesta, a tak sa nemusíte obávať že vám bude doma zavadzať. Stabilita domčeka je zaručená vďaka kvalitným plastovým materiálom, ktoré sú pevné a majú odolné vlastnosti. Plastový povrch je na dotyk zamatový a jemný k detským rúčkam. Jeho hrany sú oblé, a preto si deti nemôžu pri hre ublížiť. Detský domček Maison Neo Floralie Záhradník od Smoby má jedinečný dizajn so zakomponovanou detskou kuchynskou linkou. Celková výška domčeka dosahuje 148 cm, a je vhodný pre deti od 3 rokov.

Domček je prevedený v krásnej farebnej kombinácii zelenej, šedej, červenej a bielej farby. Farby perfektne zapadnú do architektúry vašej záhrady či dvora, a stanú sa tak peknou ozdobou. Má nadčasový tvar, ako i priestranný vnútorný priestor, vďaka čomu patrí medzi najobľúbenejšie domčeky. Vnútorný pôdorys má rozmery 185*109 cm a jeho výška je 148 cm. Detský domček Maison Neo Floralie Záhradník má strechu šedej farby s imitáciou strešnej krytiny. Celú domček je dotvorený reliéfom pripomínajúcim stavebný materiál s detailmi v tvare kvetináčov. Smoby je francúzskym výrobcom detských hračiek, ktorý zaručuje kvalitu a odolnosť domčeka vyrobeného podľa európskeho štandardu. Francúzska značka Smoby je zárukou kvality overená počas dlhých rokov svojej existencie. Hra v detskom domčeku je atraktívna pre všetky deti v rôznom veku. Vedia sa v ňom hrať dlhé hodiny spolu so svojimi kamarátmi či súrodencami. Detský domček Floralie obsahuje i kvetináče po bokoch domčeka, kde si deti nasadia kvietky, zalievajú ich a pozorujú ako rastú. Výška otvoru dverí na domčeku je 100 cm, šírka 36 cm. Dĺžka polovičných dverí je 49 cm.

Jedinečným prvkom domčeka je aj zvonček na dverách a polovičné dvere. Domčeky pre deti Smoby patria k najkvalitnejším na trhu, vďaka svojej vysokej odolnosti a kvalite. Pôžitok z hry v domčeku je jedinečný vďaka dôslednému ergonomickému riešeniu a deti majú vo vnútri veľa miesta na hranie. Hra v detskom domčeku u detí rozvíja komunikačné schopnosti a pomocou hier napodobňujú dospelých. Podnetné prostredie domčeka podporuje deti v rozvoji slovnej zásoby. Detský domček je na rozdiel od drevených domčekov krásne farebný, čo podporuje u detí fantáziu, hravosť a prebúdzajú v deťoch predstavivosť a scénky z rozprávok. Domček pre deti bude mať úspech nielen u vašich detí ale i u ich kamarátov. Je to krásny doplnok na dvor či záhradu. Vlastný domček je splneným snom pre všetky deti. Výrobca detských hračiek Smoby je zárukou francúzskej kvality európskych štandardov a pevných a odolných materiálov.

Vlastnosti

  • jedinečný detský záhradný domček
  • dvojité plastové steny pre väčšiu odolnosť a stabilitu
  • jednoduché poskladanie a rozloženie
  • anti UV filter chráni plast pred vyblednutím
  • zamatovo jemný povrch
  • s kuchynskou linkou a kvetináčmi
  • s elektronickým zvončekom
  • polovičné dvierka a veľa okien
  • kvalitný francúzsky výrobok
  • celková výška 148 cm
  • vhodný od 3 rokov
Doprava 79

Technické parametre

VekOd 3 rokov
PôvodFrancúzsko
Rozmery185*109*148 cm
Celková výška148 cm
Rozmery balenia144*40*87 cm
Celková dĺžka185 cm
Na batériuÁno
ElektronickéÁno
ZvukovéÁno
UV filterÁno
Dvojité stenyÁno
Balenie v kartóne A/NÁno
Hmotnosť28,25 kg / 31,85 kg
NoteBattery: 2 x 1,5V, AAA, LR03
Farbazelená
Set produktovNie
loader  Načítavam sety...

Hodnotenia

loader  Načítavam hodnotenia...
 Nenašli ste všetky informácie k produktu? Kontaktujte nás.