Smartphone Frozen Smoby zvukový mobilný telefón so svetlom a trblietkami

Popis produktu

Detský smartphone Frozen od francúzskeho výrobcu Smoby  je nádherný mobilný telefón so zvukovými a svetelnými efektmi. Mobilný telefón pre deti s rozprávkovým motívom populárnej rozprávky Frozen - Ľadové kráľovstvo je nevyhnutným príslušenstvom modernej princeznej, a preto nesmie chýbať vo výbave vášho dievčatka.  Veľké priesvitné tlačidlo v tvare modrého srdiečka po zatlačení  krásne svieti. Detský smartphone Frozen vydáva aj rôzne zvukové efekty. Funguje na 3 batérie typu LR44. Atmosféru Ľadového kráľovstva navodia jemné trblietky a telefón sa na svetle krásne trbliece.

V balení mobilného telefónu pre deti nájdu malé princezné aj 6 ozdobných nálepiek, ktorými si môžu svoj nový rozprávkový telefón dozdobiť.  Na telefóne sa nachádza stužka s obrázkom snehuliaka Olafa. Mobil pre deti Frozen v jemnej farebnej kombinácii bledomodrej a bielej farby je vhodný pre dievčatá od 3 rokov. Proces výroby hračiek Smoby je prísne kontrolovaný, hračky spĺňajú aj tie najvyššie bezpečnostné kritériá. 

Smoby je renomovaný francúzsky výrobca plastových hračiek pre deti. Plast na hračkách Smoby je pevný, odolný, no zároveň jemný a hladký k detským rúčkam, zamatový na dotyk. Všetky detské hračky majú oblé hrany, aby vaše deti boli počas veselých hier v bezpečí a chránené pred zraneniami. Farby na plastových hračkách Smoby podnecujú a rozvíjajú detskú predstavivosť a fantáziu. Upútajú každé najmenšie dieťatko, preto je to najlepší darček pre vašich najmenších. Smoby je zárukou francúzskej kvality, originálnych dizajnov a jedinečných produktov, ktoré vynikajú na európskom trhu.

Doprava 79

Technické parametre

VekOd 3 rokov
PôvodFrancúzsko
Rozmery7*2*12 cm
Rozmery balenia15*3*23 cm
ElektronickéÁno
SvetloÁno
ZvukovéÁno
Balenie v kartóne A/NÁno
Hmotnosť0,12 kg
Farbamodrá
Set produktovNie
loader  Načítavam sety...

Hodnotenia

loader  Načítavam hodnotenia...
 Nenašli ste všetky informácie k produktu? Kontaktujte nás.