Lekársky vozík Medical Smoby elektronický s modrým kufríkom a 16 doplnkami

Popis produktu

Lekársky vozík pre deti Medical poteší dievčatá i chlapcov od 3 rokov, ktorí sa radi hrajú na doktora. Vozík s prístrojom EKG a modrým kufríkom pre detských lekárov s množstvom náčinia je prevedený v kombinácii farieb červenej a bielej, čím sa približuje ešte viac k svojmu originálu. Lekársky vozík funguje na 2 batérie typu  AA/LR6, ktoré sú nevyhnutné pre fungovanie EKG prístroja, ktorým malí doktori merajú svojim pacientom tepovú frekvenciu, ktorú prístroj ohlasuje zvukovými efektmi. Detský vozík s lekárskym náčiním je vysoký 56 cm a jeho celkové rozmery sú 31*32*56 cm.

Pohodlné prenášanie zabezpečujú 2 kolieska a  malý lekár si ho ľahko presunie kdekoľvek, kde ho potrebujú jeho pacienti. Detský doktorský vozík obsahuje bohatú výbavu, ktorú tvorí celkom až 16 doplnkov. Medzi doplnkami k vozíku sa nachádzajú rôzne druhy lekárskeho náčinia, ako napríklad fonendoskop, injekcia, lieky, nožničky, náplaste, ale aj infúzia na podanie liekov či kartičky na zaznamenanie zdravotného stavu ošetrovaných pacientov. Detský vozík pre malých doktorov je vyrobený z odolného a kvalitného plastu, ktorý je jemný na dotyk. Všetky hrany tejto u detí obľúbenej hračky sú zaoblené, a preto je pre hru detí maximálne bezpečný. Lekársky vozík od francúzskeho výrobcu Smoby podlieha najprísnejším európskym štandardom.

Elektronický vozík pre malých doktorov je zábavná a zároveň vzdelávacia hračka, ktorá poteší dievčatá i chlapcov od 3 rokov. S touto hračkou sa vaše dieťa môže hrať dlhé hodiny, no okrem zábavy sa dieťa aj priučí rôznym medicínskym znalostiam, naučí sa, čo robiť v prípade úrazu a ako podať prvú pomoc. Hračky Smoby majú zaoblené hrany, aby boli deti pri hrách chránené. Plast na hračkách Smoby je jemný k detským rúčkam, je to plast zamatový na dotyk. Smoby je známy francúzsky výrobca, ktorý sa už roky pýši výrobou kvalitných a originálnych plastových hračiek. Hračky Smoby spĺňajú aj tie najprísnejšie európske štandardy. Ak chcete pre svoje deti kvalitnú a bezpečnú hračku, vyberte si hračky z dielne francúzskeho výrobcu Smoby.

Doprava 79

Technické parametre

VekOd 3 rokov
PôvodFrancúzsko
Rozmery31*32*56 cm
Celková výška56 cm
Rozmery balenia39*19*58 cm
Celková dĺžka31 cm
Na batériuÁno
ElektronickéÁno
ZvukovéÁno
Balenie v kartóne A/NÁno
NoteBattery: 2 x AA/LR6
Farbačervená
Set produktovNie
loader  Načítavam sety...

Hodnotenia

loader  Načítavam hodnotenia...
 Nenašli ste všetky informácie k produktu? Kontaktujte nás.