Lekársky kufrík Smoby a 13 doplnkov

Popis produktu

Smoby lekársky kufrík je nádherná súprava pre malých lekárov, ktorá prichádza v balení v praktickom červenom kufríku. Nájdete v ňom 13 doplnkov, bez ktorých sa nezaobíde žiadny naozajstný lekár. Patrí k nim napríklad stetoskop, striekačka, okuliare, teplomer, fľaštičky a krabičky na lieky a náplaste, kladivko, kartička na vyšetrenie očí. Detský lekársky kufrík je ľahký, je vyrobený z plastu, ktorý je zamatový na dotyk. Ľahko sa prenáša aj uskladňuje, na vrchu má rúčku na uchopenie. Je to vynikajúca hračka pre budúcich doktorov a doktorky, vhodná od 3 rokov.

Detská súprava pre lekárov je nielen veľmi zábavná hračka s realistickým dizajnom, ale vo veľkej miere prispieva aj k rozvoju detí. Manipuláciou s drobnými doplnkami sa rozvíja jemná motorika a pohybové zručnosti detí. Je veľmi dôležité viesť najmenšie deti k tomu, aby sa hrali na povolania dospelých. Deti naberajú istý pocit zodpovednosti za vlastné konanie, rozvíja sa aj ich tvorivosť, kreativita a fantázia. Prostredníctvom predmetov, ktoré používajú v práci dospelí sa približujú k tomuto svetu, k svetu dospelých. Na to je skvelým prostriedkom detský lekársky set v kufríku.

Smoby je renomovaný francúzsky výrobca plastových hračiek pre deti. Plast na hračkách Smoby je pevný, odolný, no zároveň jemný a hladký k detským rúčkam, zamatový na dotyk. Všetky detské hračky majú oblé hrany, aby vaše deti boli počas veselých hier v bezpečí a chránené pred zraneniami. Farby na plastových hračkách Smoby podnecujú a rozvíjajú detskú predstavivosť a fantáziu. Upútajú každé najmenšie dieťatko, preto je to najlepší darček pre vašich najmenších. Proces výroby hračiek Smoby je prísne kontrolovaný, hračky spĺňajú aj tie najvyššie bezpečnostné kritériá. Smoby je zárukou francúzskej kvality, originálnych dizajnov a jedinečných produktov, ktoré vynikajú na európskom trhu.

Doprava 79

Technické parametre

VekOd 3 rokov
PôvodFrancúzsko
Rozmery26*29*29 cm
Rozmery balenia26*29*29 cm
Hmotnosť0,5 kg
Set produktovNie
loader  Načítavam sety...

Hodnotenia

loader  Načítavam hodnotenia...
 Nenašli ste všetky informácie k produktu? Kontaktujte nás.