Kozmetický stolík Kiddieland elektronický so stoličkou svetlom a zvukom

Popis produktu

Kiddieland Activity kozmetický set pre deti obsahuje všetko, čo potrebuje malá parádnica na to, aby sa cítila a vyzerala krásne po celý deň. Detský kozmetický stolík so stoličkou má veľa doplnkov, ktoré rozhodne potešia vaše malé dievčatko. Je ladený do ružovej farby a kombinovaný s modrou a žltou farbou, takže pôsobí veľmi veselo a hravo. Má moderný dizajn s krásnymi prepracovanými detailmi, vďaka čomu pôsobí ako z rozprávky. Veľké zrkadlo svieti a sušič na vlasy vydáva reálne zvuky a funguje na baterky, ktoré sú súčasťou hračky. Je vyrobený z kvalitného plastu, ktorý je odolný a bezpečný pre vaše deti. Výrobok spĺňa všetky európske štandardy bezpečnosti a kvality hračiek. Vďaka svojmu veľkému množstvu doplnkov a zaujímavých funkcií sa s ním pohodlne zahrá jedno, ale aj viac dievčat, ktoré sa môžu navzájom skrášľovať.

Kozmetický stolík pre deti spolu so stoličkou je vhodný najmä pre dievčatká od 36 mesiacovDetský kozmetický stolík je prevedený v ružovej farbe, ktorú dopĺňajú modré nôžky. Kozmetický stolík je umiestnený na štyroch pevných nôžkach, ktoré zabezpečujú jeho stabilné postavenie. Veľké oválne zrkadlo je po okrajoch zdobené rozprávkovými ornamentami, takže vaše dievčatko sa pri každom pohľade do zrkadla bude cítiť ako skutočná princezná. Na detskom zrkadielku sú nalepené farebné kvetinky v roztomilých motívoch. Zrkadlo obsahuje aj špeciálne svetielko, ktoré ho robí výnimočným a vďaka čomu si ho vaše dieťa určite zamiluje.

Svetielko je umiestnené vo vnútri červeného srdiečka, ktoré sa nachádza na vrchu zrkadla. Detský kozmetický stolík obsahuje aj veľké množstvo krásnych doplnkov, bez ktorých sa vaša malá princezná nezaobíde. Sušič na vlasy je na baterky a vydáva realistické zvuky ako skutočný fén na vlasy. Je ladený v modro-žltých farbách. Plocha kozmetického stolíka pre deti obsahuje priehradky na uloženie doplnkov, medzi ktoré patria kefa na vlásky, hrebeň, nátačky pre veľké vlny, flakóniky na parfum a krásna princeznovská korunka. Detská stoličkaružovo-žlté sfarbenie a krásne ladí s kozmetickým stolíkom a doplnkami. Vďaka veľkému množstvu doplnkov a zvukových a svetelných funkcií si vaše dieťa kozmetický stolík rýchlo zamiluje a naučí sa o seba starať. 

Doprava 79

Technické parametre

Rozmery45*36*83 cm
Celková výška83 cm
Na batériuÁno
ElektronickéÁno
SvetloÁno
ZvukovéÁno
HudbaÁno
Balenie v kartóne A/NÁno
Farbaružová
Set produktovNie
loader  Načítavam sety...

Hodnotenia

loader  Načítavam hodnotenia...
 Nenašli ste všetky informácie k produktu? Kontaktujte nás.