Kozmetický stolík Frozen 2v1 Smoby so stoličkou a 10 doplnkami

Popis produktu

Smoby kozmetický stolík pre deti s obľúbeným motívom rozprávky Frozen - Ľadové kráľovstvo je navrhnutý pre skutočnú malú princeznú. Je ladený do bledomodrej a bielej farby a ozdobený ornamentami pôsobí moderne, nežne detsky a elegantne. Veľké zrkadlo je vyrobené z veľmi kvalitného materiálu, vďaka čomu je bezpečné aj pre 3 ročné dieťa. Smoby kozmetický stolík môže vaše dievčatko použiť aj ako kozmetický stolík a kaderníctvo zároveň. Stolík sa dá používať aj samostatne a dá sa jednoducho zložiť z podstavca. Výška stola je 91 cm a výška pracovnej plochy od zeme je 48 cm. Detský kozmetický stolík tvorí veľké množstvo doplnkov, vďaka ktorým zažije vaše dievčatko množstvo zábavy a strávi hodiny hraním sa na princeznú.

Smoby je francúzska renomovaná spoločnosť na výrobu hračiek, ktoré sa vyznačujú vysokou kvalitou, odolnosťou použitých materiálov a bezpečnosťou hračiek. Vďaka kozmetickému stolíku pre deti s motívom Ľadové kráľovstvo zažije vaše dieťa hodiny skrášľovaním sa a hrou na malú princeznú. Súčasťou balenia je aj detská stolička, ktorá má výšku 28 cm. Detský kozmetický stolík je doplnený o tri funkčné zásuvky, ktoré obsahujú celkom 10 krásnych a užitočných doplnkov, vďaka ktorým sa vaše dievčatko bude cítiť ako princezná po celý deň. Detský tmavoružový náhrdelník a bledoružová čelenka sú krásne zdobené srdiečkami po stranách. 

K náhrdelníku patrí aj ružový náramok, ktorý má v strede obrázok princeznej. Detský kozmetický stolík tvoria aj tri ružové prstienky. Ak by si však vaša malá princeznička nevedela vybrať, kozmetický set pre deti tvoria aj dva ružové hrebene s obrázkom princezien. Súčasťou sú aj dva ružové flakóniky na voňavku s portrétom Elsy a Anny z rozprávky FrozenPracovná plocha kozmetického stolíka je bledomodrá a ozdobená obrázkom obľúbených princezien z rozprávky Frozen. Detský kozmetický stolík má štyri nôžky, vďaka čomu stabilne stojí. Povrch detskej stoličky je bledomodrý, s motívom veselého snehuliaka Olafa. Detský kozmetický stolík je ideálny pre dievčatká od 3 rokov.

Doprava 79

Technické parametre

VekOd 3 rokov
PôvodFrancúzsko
Rozmery41*34*91 cm
Celková výška91 cm
Výška pracovnej plochy48 cm
Výška sedacej plochy28 cm
Balenie v kartóne A/NÁno
Farbamodrá
Set produktovNie
loader  Načítavam sety...

Hodnotenia

loader  Načítavam hodnotenia...
 Nenašli ste všetky informácie k produktu? Kontaktujte nás.