Kozmetický stolík Frozen Smoby s otváracími zásuvkami a doplnkami modrý

Popis produktu

Smoby detský kozmetický stolík Frozen prichádza v balení s fľaštičkami na parfumy, hrebeňom, prstienkom, čelenkou a 3 zásuvkami. Dominantnú časť dievčenského stolíka tvorí kvalitné zrkadielko, ktoré sa dá otáčať. Motív populárnej rozprávky Ľadové kráľovstvo je medzi deťmi veľmi obľúbený, zapáči sa každému najmenšiemu dievčatku. Má príjemnú modrú farbu s obrázkami Frozen, je vhodná pre deti od 3 rokov. Dievčenská hračka je vyrobená z pevného kvalitného plastu, ktorý je zamatový na dotyk. Dizajn hračky pre dievčatká je jedinečný a originálny, má realistické prevedenie. Zásuvky v spodnej časti sú veľmi praktické, malé parádnice si do nich môžu uložiť svoje cennosti.

Dievčenský kozmetický stolík je nádherný doplnok do dievčenskej detskej izby, okrem toho prispieva aj k rozvoju detí. Manipuláciou s drobnými doplnkami sa rozvíja jemná motorika a pohybové zručnosti detí. Je to ideálny darček pre všetky malé dievčatká, ktoré rady vymýšľajú a vytvárajú nové veci. Pestré farby zabezpečia, že súprava bude aj skvelým doplnkom do každej dievčenskej izby. Je veľmi dôležité viesť najmenšie deti k tomu, aby sa hrali na povolania dospelých. Deti naberajú istý pocit zodpovednosti za vlastné konanie, rozvíja sa aj ich tvorivosť, kreativita a fantázia. Prostredníctvom predmetov, ktoré každodenne používajú dospelí sa približujú k tomuto svetu, k svetu dospelých. Na to je skvelým prostriedkom plastová kozmetická súprava Smoby.

Smoby je renomovaný francúzsky výrobca plastových hračiek pre deti. Plast na hračkách Smoby je pevný, odolný, no zároveň jemný a hladký k detským rúčkam, zamatový na dotyk. Všetky detské hračky majú oblé hrany, aby vaše deti boli počas veselých hier v bezpečí a chránené pred zraneniami. Farby na plastových hračkách Smoby podnecujú a rozvíjajú detskú predstavivosť a fantáziu, upútajú každé najmenšie dieťatko, preto je to najlepší darček pre najmenších. Proces výroby hračiek Smoby je prísne kontrolovaný, hračky spĺňajú aj tie najvyššie bezpečnostné kritériá. Smoby je zárukou francúzskej kvality, originálnych dizajnov a jedinečných produktov, ktoré vynikajú na európskom trhu.

Doprava 79

Technické parametre

VekOd 3 rokov
PôvodFrancúzsko
Rozmery49*36*51 cm
Celková výška51 cm
Balenie v kartóne A/NÁno
Farbamodrá
Set produktovNie
loader  Načítavam sety...

Hodnotenia

loader  Načítavam hodnotenia...
 Nenašli ste všetky informácie k produktu? Kontaktujte nás.