Plechový fúrik Natur' Metal Wheelbarrow Janod s náradím zelený

Popis produktu

Janod zelený plechový fúrik Natur' Metal Wheelbarrow je pekná outdoorová hračka vhodná pre deti od 3 do 8 rokov. Plechový fúrik pre deti má rozmery 67*29*32 cm a prevedenie ako naozajstný fúrik, takže deti sa hraním priblížia k svetu dospelých. Táto hračka je ideálna pre všetkých chlapcov aj dievčatá, ktorí majú radi hranie sa vonku. Súčasťou balenia sú aj malé hrable a rýľ. Veľmi sa hodí pre usilovné a pracovité deti, ktoré chcú pomôcť rodičom v záhradke alebo kdekoľvek inde, pretože si do neho môžu naukladať pokosenú trávu, roznášať kvety alebo iné sadenice. Môžu si do neho vložiť svoje obľúbené hračky a voziť ich po okolí. Je to nadčasová hračka a zároveň veľký pomocník pre deti, ktorý sa bude páčiť niekoľkým generáciám, vyrobená z kvalitného plechu a zdravotne neškodných farieb a lakov.

Hračky z plechu sú maximálne prispôsobené na detské hry vonku, keďže sú vyrobené z odolných a kvalitných materiálov. Taktiež sú ošetrené bezpečnými farbami a lakmi, takže sa pri detských hrách nemusíte báť o svoje ratolesti. Všetky hračky Janod majú istý edukačný charakter, prispievajú k mentálnemu, ale aj fyzickému rozvoju dieťaťa. Manipuláciou dieťaťa s plechovým fúrikom sa rozvíja jemná detská motorika. Dieťa má veľký pocit zodpovednosti, ak mu je pridelený nejaký kúsok záhrady, o ktorý sa má samo starať. Fúrik s náradím pre deti je na to skvelým prostriedkom. Vďaka použitým materiálom a jedinečnému dizajnu je plechová hračka Janod nadčasová, bude pekná a atraktívna pre deti aj po viacerých rokoch.

Janod vyrába kvalitné hračky s francúzskym dizajnom, ktoré sú jednak hravé a jednak rozvíjajú inteligenciu detí. Hračky pre deti Janod spĺňajú všetky prísne štandardy a predpisy, preto si môžete byť istí, že deti sa hrajú a zabávajú v úplne bezpečnej atmosfére. Popri maximálnej bezpečnosti majú aj atraktívne prevedenie a deťom po celom svete prinášajú plno radosti a veselosti. Za kvalitou výrobcu Janod stoja medzinárodné ocenenia: PAL Awards, za hračky podporujúce rozvoj reči a zlatá priečka v Best Toy Award v Oppenheim Toy Portfolio Award, kde o víťazovi rozhodujú rodičia, pedagógovia a deti.

Vlastnosti           

  • plechový fúrik ideálny na hranie vonku s rýľom a hrabľami
  • na povrchu hračky sú použité zdravotne neškodné farby a laky
  • vhodná pre deti od 3 do 8 rokov
  • rozmery 67*29*32 cm
  • v krásnej prírodnej zelenej farbe
  • v praktickom balení
  • spĺňa najprísnejšie štandardy a predpisy pre maximálnu bezpečnosť detí
  • jedinečný francúzsky dizajn
Doprava 79

Technické parametre

VekOd 3 rokov
PôvodVyrobené vo Francúzsku
Rozmery67*29*32 cm
Set produktovNie
loader  Načítavam sety...

Hodnotenia

loader  Načítavam hodnotenia...
 Nenašli ste všetky informácie k produktu? Kontaktujte nás.