Domček Priateľov Smoby s kuchynkou s vodou a elektronickým zvončekom

Popis produktu

Detský domček Friends House od výrobcu Smoby je úžasná hračka do záhrady, s ktorou sa zahrá aj viacero detí. Steny domčeka sú biele, so sivými, oranžovými a zelenými prvkami. Vďaka originálnemu farebnému prevedeniu domček Smoby krásne zapadne na každý dvor či záhradu. Domček pre deti je stabilný, pevný a bezpečný. Celková výška domčeka je 172 cm. Jeho pôdorys má rozmery 221*155 cm. Zaujímavým detailom domčeka je kuchynka, ktorá v sebe zahŕňa drez ako v ozajstnej kuchyni so stojanom na riad a s niekoľkými vešiakmi na zavesenie kuchynského náradia. V kuchynke sa nachádza funkčný vodovodný kohútik, ktorý má uzavretý obvod vody. Celý domček Smoby má veľa funkcií a doplnkov, vďaka čomu si ho zamilujú aj vaše ratolesti.

Aby bola hra v záhradnom domčeku maximálne realistická, domček prichádza so súpravou riadikov a príborov pre dvoch. Pomocou nich si deti navaria v kuchynke obed a potom sa môžu najesť pri piknikovom stolíku. Piknikový stôl s lavičkami je tiež súčasťou detského domčeka. Dá sa využiť aj ako jedálenský kútik vo vnútri domu. V prednej časti domčeka sú otvárateľné dvierka, 2 veľké okná a 1 okno na vrchu. Kuchynka je s vnútornou časťou prepojená otvárateľným okienkom, cez ktoré sa dá servírovať pripravené jedlo. Pod druhým veľkým oknom sa nachádza kvetináčik, kde si deti môžu nasadiť kvietky a starať sa o ne. Domček je spojením kuchynky, piknikového stola a záhradného domčeka. Je to skvelé miesto pre hru detí. Na dvierkach deti nájdu otvor na poštu. Bočný stôl má rozmery 55*38 cm a lavička 23*16 cm. Otvor na dverách má výšku 91 cm a šírku 41 cm.

Zadná časť domčeka má dvojité mriežkované dvere, 2 veľké okná a 1 malé okienko vo vrchnej časti. Obľúbenou súčasťou detského domčeka je elektronický zvonček, ktorým sa môže ohlásiť každá návšteva. Deti milujú realistické hry a práve zvonček a vybavená kuchynka umocňujú zážitok z hry na domácnosť. Špeciálnou vlastnosťou domčeka Smoby je anti UV filter, ktorý chráni plast pred slnečným žiarením. Je zárukou toho, že farby na domčeku vydržia dlhé roky ako nové. Domček pre deti je vhodný pre chlapcov aj dievčatá od 3 rokov. Zahrajú sa s ním do 6 alebo aj viac rokov. Dá sa poskladať aj rozložiť veľmi jednoduchým spôsobom. Deti majú vo vnútri veľa miesta na hranie, zahrajú sa v ňom aj s kamarátmi. Povrch stien domčeka je imitáciou tehál, pripomína povrch ozajstného domu. 

Pri hre s domčekom sa rozvíjajú komunikačné a jazykové schopnosti detí, napodobňujú dospelých. Farby na plastovom domčeku sú výrazné a žiarivé, preto podnecujú detskú fantáziu. Detský domček pochádza od francúzskeho výrobcu Smoby, ktorý je výrobcom veľmi kvalitných a jedinečných hračiek. Hrany na hračkách Smoby sú zaoblené, aby sa predišlo zraneniu detí počas hry. Spĺňajú tie najprísnejšie kritériá bezpečnosti, preto je aj domček Smoby pre vás tou najlepšou voľbou. Plast na domčeku do záhrady je hladký a jemný, je zamatový na dotyk. Ktoré dieťatko by nechcelo mať vlastný domček, kde sa môže hrať dlhé hodiny so svojimi kamarátmi?

Vlastnosti

  • unikátny detský domček s kuchynkou s vodou
  • na každý dvor alebo záhradu
  • reliéf na stenách imituje stavebný materiál
  • mriežkované dvere a 3 okná
  • piknikový stôl s lavičkami
  • súprava riadu s príbormi pre dvoch
  • elektronický zvonček na dverách
  • výška 172 cm
  • dostatočne priestranný pre viac detí
  • nádherné žiarivé farby
  • plast so špeciálnym anti UV filtrom, ktorý chráni pred vyblednutím
  • so zaoblenými hranami
  • kvalitný francúzsky výrobok
  • vhodný od 3 rokov
  • pre chlapcov aj dievčatá
Doprava 79

Technické parametre

VekOd 3 rokov
PôvodFrancúzsko
Rozmery172*217*155 cm
Celková výška172 cm
Rozmery balenia150*40*88 cm
Celková dĺžka217 cm
Na batériuÁno
ElektronickéÁno
ZvukovéÁno
UV filterÁno
Dvojité stenyÁno
Balenie v kartóne A/NÁno
Hmotnosť33,50 kg
NoteBattery: 2 x 1,5V, AAA, LR03
Set produktovNie
loader  Načítavam sety...

Hodnotenia

loader  Načítavam hodnotenia...
 Nenašli ste všetky informácie k produktu? Kontaktujte nás.