Didaktický stolík Cotoons Youpi Smoby multifunkčný modrý/ružový od 6 mes

Popis produktu

Smoby didaktický stolík Youpi je nádherná hračka, ktorú si obľúbi každé dieťatko už od 5 mesiacov. Detský didaktický stôl oblé tvary, ktoré chránia dieťa pred zranením, je vyrobený z kvalitného plastu, ktorý je jemný a hebký na dotyk. Didaktická hračka pre najmenších je vďaka veľkým pevným nohám pevná a stabilná. V strednej časti je sedačka pre najmenšie deti, ktorá sa dá veľmi ľahko otáčať o 360°, vaši najmenší sa môžu sami točiť ako na kolotoči. Bábätko má tak prístup ku všetkým hračkám na stole, môže skúmať a objavovať svet okolo seba zo všetkých strán a uhlov. Hračky na stolíku sú elektronické, svietia, točia sa, vydávajú všelijaké zvuky, majú pekné obrázky rozprávkových postavičiek Cotoons. Celá hračka pre najmenších má rozmery 69*69*70 cm.

Didaktické hračky na detskom stolíku sú vymyslené tak, aby ovplyvňovali vývin dieťatka. Majú vplyv hlavne na jemnú motoriku, priestorové cítenie, koordináciu pohybov, rozvoj sluchu. Deti vďaka nim spoznávajú farby a tvary, spoznávajú a objavujú prepojenie medzi dotykmi a tvarmi. Dá sa povedať, že táto nádherná multifunkčná hračka pre najmenšie deti je prvou školou, základom ďalšieho učenia vašich detičiek. Najlepšie na tejto didaktickej hračke pre deti je, že prostredná časť so sedačkou sa dá prikryť vrchnákom. Stolík so sedačkou sa tak jedným ťahom zmení na klasický stôl s jednou rovnou plochou, na ktorej sa dá kresliť, hrať, dokonca aj jesť. Sedadlo pre deti má odnímateľnú textilnú časť, ktorá sa dá prať pri 30°C. Didaktická hračka funguje na 2 LR44 batérie (gombíkové), ktoré sú súčasťou balenia. Batérie v balení sú testovacie.

Smoby je renomovaný francúzsky výrobca plastových hračiek pre deti. Plast je pevný, odolný no zároveň jemný a hladký k detským rúčkam, zamatový na dotyk. Oblé hrany chránia najmenšie deti pred zranením počas hry. Farby na plastových hračkách Smoby rozvíjajú detskú predstavivosť a fantáziu, upútajú každé najmenšie dieťatko, preto je to najlepší darček pre vašich najmenších. Proces výroby hračiek je prísne kontrolovaný, spĺňajú aj najvyššie bezpečnostné kritériá. Smoby je zárukou francúzskej kvality, originálnych dizajnov a jedinečných produktov. Detský stôl Youpi je jeden z najobľúbenejších didaktických stolíkov, navrhnutí najlepšími dizajnérmi a odborníkmi vo Francúzsku.

Vlastnosti

  • didaktický stolík pre najmenšie deti
  • multifunkčná hračka
  • hrá melódie, svieti
  • so sedačkou, ktorá sa otáča o 360°
  • ružová alebo modrá farba 
  • vhodný od 5 mesiacov
  • kvalitný, zamatovo jemný plast
  • funguje na 2 LR44 batérie (gombíkové)
  • pomáha rozvíjať jemnú motoriku, logické myslenie, fantáziu, kreativitu
  • kvalitný francúzsky výrobok
Doprava 79

Technické parametre

VekOd 6 mesiacov
PôvodFrancúzsko
Rozmery69*69*70 cm
Rozmery balenia70*17*72 cm
Na batériuÁno
ElektronickéÁno
SvetloÁno
ZvukovéÁno
Balenie v kartóne A/NÁno
Hmotnosť5,15 kg
Notebattery: 2x LR44
Farbapestrofarebná
Set produktovNie
loader  Načítavam sety...

Hodnotenia

loader  Načítavam hodnotenia...
 Nenašli ste všetky informácie k produktu? Kontaktujte nás.