Bager Sansibar BIG dĺžka 67 cm čierny od 24 mes

Popis produktu

Bager pre deti Sansibar pochádza z dielne nemeckého výrobcu BIG. Je to krásne a veľmi štýlové čierne autíčko na hranie, vhodné pre chlapcov od 2 rokov. Detský bager Big má gumené kolieska, ktoré nezanechávajú stopy na podlahe. Dizajn bagra bol špeciálne navrhnutý pre deti tak, aby ho mohli ľahko chytiť, tlačiť ho, hrať sa s ním a prenášať ho. Hračkársky bager je vyrobený z vysoko kvalitného plastu, ktorý je ideálny na hru v piesku. Kombinuje v sebe jedinečný dizajn plážového strediska Sansibar na nemeckom ostrove Sylt so zábavnými možnosťami na detské hry. Má dĺžku 67 cm a objem prednej lyžice viac ako 0,5 litra. Malí nezbedníci si ho rýchlo obľúbia, pretože pomocou neho môžu prenášať veľa materiálu. Kolieska na bagri sa ľahko čistia a nezanechávajú stopy na podlahe.

Detský bager Sansibar je chránený UV stabilizátormi, takže bude dlhé roky žiarivý a farby nevyblednú ani pri používaní vonku v pieskovisku. Výrobca Big poskytuje na svoje výrobky nadštandardnú záruku až 3 roky. Dieťa sa dokáže hrou s pracovným autom zabaviť na dlhé hodiny. Pomocou bagra s lyžicou v prednej časti môžu deti prenášať piesok, štrk alebo rôzne iné materiály. Jednoduchým naklonením lyžice sa prepravovaný materiál vysype. Oblé hrany autíčka chránia deti pred zraneniami. Výrobca BIG myslel aj na praktickú stránku hračky, ktorá sa dá veľmi jednoducho umyť pod tečúcou vodou. 

Bager Sansibar od výrobcu BIG je testované nemeckým kontrolným orgánom TÜV Rheinland v súlade s prísnymi bezpečnostnými normami GS. BIG je renomovaný nemecký výrobca, ktorý má celosvetovo vedúce postavenie vo výrobe vysoko kvalitných plastových hračiek pre deti. Jej symbolom je byvol, ktorého charakteristiky sú: sila, robustnosť a odolnosť a zároveň to sú charakteristiky pre všetky detské hračky BIG. BIG využíva pri výrobe zdraviu neškodné a kvalitné materiály. Na detskú hračku je poskytnutá záruka 3 roky a plast obsahuje špeciálny UV filter, ktorý zabezpečí, že hračka je krásna a žiarivá ako v prvý deň po dlhý čas. Nemecký výrobca je zárukou kvality, jedinečnosti a bezpečnosti, aby ste sa počas hry nikdy nemuseli báť o svoje najmenšie deti.

Doprava 79

Technické parametre

VekOd 24 mesiacov
PôvodNemecko
Rozmery67*20*25 cm
Celková dĺžka67 cm
UV filterÁno
Balenie v kartóne A/NÁno
Hmotnosť1,0 kg
Koleságumene
Farbačierna
Set produktovNie
loader  Načítavam sety...

Hodnotenia

loader  Načítavam hodnotenia...
 Nenašli ste všetky informácie k produktu? Kontaktujte nás.