Záhradnícka sada Natur' Janod plechová zelená

Popis produktu

Janod zelený plechový záhradnícky set Natur' je pekná outdoorová hračka vhodná pre deti od 3 do 8 rokov. Plechová sada má prírodnú zelenú farbu, ktorá sa zapáči každému malému záhradníkovi. Táto hračka je ideálna pre všetkých chlapcov aj dievčatá, ktorí majú radi hranie sa vonku. Súčasťou detskej sady sú hrable, rýľ, rukavice a krhla. Všetko sú to skvelé pomôcky pre deti do záhrady alebo kdekoľvek vonku. Veľmi sa hodia pre usilovné a pracovité deti, ktoré chcú pomôcť rodičom v záhradke. Je to nadčasová hračka a zároveň veľký pomocník pre deti, ktorý sa bude páčiť deťom aj po niekoľkých rokoch, vyrobená z kvalitného plechu a zdravotne neškodných farieb a lakov.

Hračky z plechu sú maximálne prispôsobené na detské hry vonku, keďže sú vyrobené z odolných a kvalitných materiálov. Taktiež sú ošetrené bezpečnými farbami a lakmi, takže sa pri detských hrách nemusíte báť o svoje ratolesti. Všetky hračky Janod majú istý edukačný charakter, prispievajú k mentálnemu, ale aj fyzickému rozvoju dieťaťa. Manipuláciou dieťaťa s plechovým náradím sa rozvíja jemná detská motorika. Dieťa má veľký pocit zodpovednosti, ak mu je pridelený nejaký kúsok záhrady, o ktorý sa má samo starať. Súprava do záhrady pre deti je na to skvelým prostriedkom. Vďaka použitým materiálom a jedinečnému dizajnu je plechová hračka Janod nadčasová, bude pekná a atraktívna pre deti aj po viacerých rokoch.

Janod vyvíja kvalitné hračky s francúzskym dizajnom, ktoré sú jednak hravé a jednak rozvíjajú inteligenciu detí. Hračky pre deti Janod spĺňajú všetky prísne štandardy a predpisy, preto si môžete byť istí, že deti sa hrajú a zabávajú v úplne bezpečnej atmosfére. Popri maximálnej bezpečnosti majú aj atraktívne prevedenie a deťom po celom svete prinášajú plno radosti a veselosti. Za kvalitou značky Janod stoja medzinárodné ocenenia: PAL Awards, za hračky podporujúce rozvoj reči a zlatá priečka v Best Toy Award v Oppenheim Toy Portfolio Award, kde o víťazovi rozhodujú rodičia, pedagógovia a deti.

Vlastnosti           

  • plechová sada na hranie vonku
  • ideálna pre deti, ktoré rady pomáhajú rodičom pri práci v záhrade
  • na povrchu sú použité zdravotne neškodné farby a laky
  • vhodná pre deti od 3 do 8 rokov
  • v krásnej prírodnej zelenej farbe
  • rozvíja jemnú detskú motoriku
  • v praktickom balení
  • spĺňa najprísnejšie štandardy a predpisy pre maximálnu bezpečnosť detí
  • jedinečný francúzsky dizajn
Doprava 79

Technické parametre

VekOd 3 rokov
PôvodVyrobené vo Francúzsku
Set produktovNie
loader  Načítavam sety...

Hodnotenia

loader  Načítavam hodnotenia...
 Nenašli ste všetky informácie k produktu? Kontaktujte nás.