Plyšová hrazdička Colors-My Pram Caterpillar Kaloo so zrkadlom a hrkálkou 40 cm pre najmenších

Popis produktu

Kaloo plyšová hrazdička Colors-My Pram Caterpillar je jemná plyšová hračka vhodná pre najmenšie deti od 0 mesiacov. Pomocou krúžkov na oboch koncoch hrazdičku môžete zavesiť na kočík alebo autosedačku a dieťatko zabavíte počas celej jazdy. Na hrazde sú zavesené pestrofarebné hračky s hrkálkou, zrkadlom a vydávajú šuštiace zvuky. To všetko môže pomôcť pri rozvoji detského sluchu, orientuje ho to na vonkajší svet a vonkajšie podnety. V zrkadle, ktoré je pripevnené na jednej z hračiek, si bábätko môže obzerať svoj pohyblivý odraz, čím si bude lepšie uvedomovať svoju existenciu vo svete. S dĺžkou 40 cm a veselými farbami sa hrazdička pre bábätko hodí na každú cestu s najmenšími bábätkami, ktoré sa vďaka nej zabavia.

Detská hrazdička má veselé farby, pretože najmenšie deti nevnímajú úplne všetky farby spektra, v prvých pár týždňoch reagujú len na tie najvýraznejšie farby. Pri hrazdičke z plyšu sa netreba báť prípadného detského ochutnávania a hryzenia, ktorými deti často skúmajú predmety. Každý výrobok Kaloo je prísne testovaný a spĺňa aj tie najvyššie štandardy a je na to pripravený. V prvých týždňoch života dieťaťa je zvýšená hmatová citlivosť detí, dieťa reaguje na každý dotyk, na každý nový povrch a na vzbudenie a rozvoj tejto citlivosti je vhodná aj hrazdička pre najmenších Kaloo , ktorá je vyrobená z najjemnešieho plyšu a je hebká k detskej pokožke. 

Kaloo je francúzska spoločnosť, ktorý sa už viac ako 16 rokov zaoberá výrobou mäkučkých plyšových hračiek a doplnkov na spanie a kúpanie s jedinečným dizajnom, z kvalitných materiálov. Detské hračky Kaloo v sebe odrážajú francúzsky cit pre krásu, dokonalosť a jedinečnosť. Proces výroby hračiek a doplnkov  je dôkladne kontrolovaný, všetky musia spĺňať prísne európske kritériá a tak je zabezpečená kvalita a maximálna bezpečnosť produktov, ktoré vďaka tomu nemajú na trhu konkurenciu. Detská hrazdička z plyšu sa dá veľmi pohodlne čistiť, odporúčaný spôsob čistenia je pranie pri 30°, aby sa zachovala farba a kvalita hrazdičky je potrebné vyhnúť sa namáčaniu a ručnému praniu.

Vlastnosti

  • jemná mäkká hrazdička z plyšu
  • s hrkálkou, zrkadlom
  • ideálna na zavesenie na kočiarik, postieľku alebo autosedačku
  • najmenšie deti zabaví na dlhý čas
  • dĺžka 40 cm
  • vhodná pre najmenšie deti od 0 mesiacov
  • pestrofarebné prevedenie
  • pranie pri 30°
  • spĺňa najprísnejšie bezpečnostné kritériá
  • unikátny francúzsky dizajn
Doprava 79

Technické parametre

VekOd 0 mesiacov
PôvodVyrobené vo Francúzsku
Rozmery40 cm
Farbaoranžová
Set produktovNie
loader  Načítavam sety...

Hodnotenia

loader  Načítavam hodnotenia...
 Nenašli ste všetky informácie k produktu? Kontaktujte nás.