Osuška s kapucňou pre najmenších Blue Denim-Bath Kaloo so žinkou modrá od 0 mesiacov

Popis produktu

Kaloo detská osuška s kapucňou Blue Denim-Bath je krásna hebká osuška vhodná pre najmenšie deti od 0 mesiacov. Má modrú farbu, je to ideálny darček pre bábätká. S rozmermi 78*115 cm je vhodná na kúpanie najmenších detí, je mäkučká a hebká k detskej pokožke. Súčasťou balenia je aj žinka-rukavica, ktorá poslúži jednak ako praktická pomôcka pri kúpaní dieťatka, ale aj na jeho zabavenie, pretože má pekný tvar medvedíka. Aj deti, ktoré spočiatku nemali rady kúpanie sa vďaka tejto žinke budú určite tešiť na kúpanie, keď im rodičia popri tom zahrajú s medvedíkom bábkové divadlo. Súprava na kúpanie pre bábätká sa vďaka hebkosti a zaujímavým detailom stane obľúbenou súčasťou kúpania vašich ratolestí. Detská osuška je zabalená v praktickom a krásnom darčekovom balení, takže ňou môžete bez starostí obdarovať svojich najbližších. 

Čas kúpania je vždy moment plný radosti, ktorý zdieľate so svojim bábätkom. Detská pokožka je po narodení veľmi jemná a citlivá, osuška Kaloo dieťatko po kúpeli zohreje a cíti sa v nej pohodlne. V prvých týždňoch života dieťaťa je zvýšená jeho hmatová citlivosť, dieťa reaguje na každý dotyk, na každý nový povrch a na vzbudenie a rozvoj tejto citlivosti je vhodná aj detská osuška Kaloo. Netreba sa báť  ani prípadného detského ochutnávania a hryzenia, ktorými deti často skúmajú predmety. Každý výrobok Kaloo je prísne testovaný a spĺňa aj tie najvyššie štandardy a je tak pripravený na detské skúmanie, hryzenie a ochutnávanie. Unikátny štýl a detaily Kaloo Denim upútajú všetky bábätká, pretože táto trendová a štýlová kolekcia posúva klasický dizajn na ďalší level. 

Kaloo je renomovaný výrobca, ktorý sa už viac ako 16 rokov zaoberá výrobou mäkučkých plyšových hračiek a doplnkov na spanie a kúpanie s jedinečným francúzskym dizajnom, z kvalitných materiálov. Detské hračky a doplnky Kaloo v sebe odrážajú francúzsky cit pre krásu, dokonalosť a jedinečnosť. Proces výroby hračiek a doplnkov je dôkladne kontrolovaný, všetky musia spĺňať prísne európske kritériá a tak je zabezpečená kvalita a maximálna bezpečnosť produktov, ktoré vďaka tomu nemajú na trhu konkurenciu. Detská osuška sa dá veľmi pohodlne čistiť, odporúčaný spôsob čistenia je pranie pri 30°, aby sa zachovala kvalita osušky je potrebné vyhnúť sa namáčaniu a ručnému praniu, používaniu bielidiel a zmäkčovačov.

Vlastnosti

  • jemná mäkká súprava na kúpanie
  • rozmery osušky sú 78*115cm
  • modré farebné prevedenie
  • žinka v podobe medvedíka zabaví deti počas kúpania
  • darčekové balenie
  • pranie pri 30°, aby sa zachoval farba a kvalita osušky
  • spĺňa najprísnejšie bezpečnostné kritériá
  • originálny francúzsky dizajn
Doprava 79

Technické parametre

VekOd 0 mesiacov
PôvodVyrobené vo Francúzsku
Rozmery78*115 cm
Rozmery balenia38,5*31*10 cm
Farbamodrá
Set produktovNie
loader  Načítavam sety...

Hodnotenia

loader  Načítavam hodnotenia...
 Nenašli ste všetky informácie k produktu? Kontaktujte nás.