Kuchynka Tefal Cook'Tronic Smoby elektronická so zvukmi, svetlom a 16 doplnkami červená

Popis produktu

Smoby detská kuchynka Cook´Tronic Tefal je prevedená v krásnej a sviežej kombinácii sýtej červenej a tmavo šedej farby. Kuchynka pre deti je elektrická a vydáva až 7 druhov zvukov. V sortimente detských kuchyniek je prevedením, ako aj kvalitným materiálom, produktom s najvyššou kvalitou a preto patrí k top produktom medzi detskými kuchynkami. Značka Smoby je francúzsky výrobca detských hračiek s dlhoročnou tradíciou a vysokou kvalitou materiálov európskych štandardov. Detská kuchynka perfektne zapadne do interiéru detskej izby.

Vašim ratolestiam poslúži dlhé roky. Je vhodná na hru pre jedno i viac detí. Spoločnou hrou si deti zdokonaľujú komunikačné schopnosti a je to forma interakcie pri ktorej sa deti socializujú a napodobňujú dospelých. Kuchynka pre deti je vhodná už od veku 3 rokov dieťaťa. Je obľúbená u malých dievčat i chlapcov. Každé dieťa si nájde svoju obľúbenú činnosť a vďaka množstva doplnkov je hra s detskou kuchynkou nekonečnou zábavou počas dlhých rokov. Plastové materiály kuchynky a doplnkov sú príjemné a zamatové na dotyk. 

Detská kuchynka Smoby je dizajnovo vyvinutá s množstvom doplnkov a detailov. Kuchynka má množstvo úložného priestoru, vďaka čomu sa jednotlivé doplnky nestratia a sú pekne uložené. Detská kuchynka Cook´Tronic Tefal je vysoká 86 cm, široká 56 cm a má hĺbku 27 cm. Výška pracovnej dosky je 48 cm. Varná doska detskej kuchynky vydáva realistické zvuky ako pri varení, pečení, bublaní, dusení, smažení a pritom tiež svieti ako ozajstná varná doska. Vydáva aj zvuky horiaceho plameňa, zvuk pri otváraní dvierok na rúre, zvuk pri rozsvietení svetla na rúre na pečenie.

Kuchynka pre deti má v spodnej časti rúru na pečenie, kde si dieťa uloží plech alebo hrniec. Kuchynka pre deti Smoby je vybavená 16 doplnkami ako 2 taniere, 2 poháre, 2 panvice, naberačku, 2 vidličky, 2 nože, 2 lyžičky a 3 škatule potravín. Z jednej strany sporáku je veľký drez  na umývanie riadu a z druhej strany sporáku je jedálenský pult. Nad sporákom je moderný digestor so zaveseným príborom a po oboch stranách sú poličky na ukladanie potravín a riadov. Pre mnohé zvuky, svetlá a funkcie deti majú z tejto kuchynky veľkú radosť. Kuchynka funguje na 4 batérie AA/LR6. Smoby je renomovaný výrobca detských hračiek, ktoré sa vyznačujú jedinečným francúzskym dizajnom a kvalitným vyhotovením. Hračky spĺňajú prísne bezpečnostné normy, takže sa rodičia nemusia báť o bezpečnosť svojich detí. 

Vlastnosti

  • elektronická detská kuchynka
  • so zvukmi a svetlom
  • sporák vydáva zvuky, rúra na pečenie svieti
  • so 16 doplnkami
  • s drezom, digestorom a jedálenským pultom
  • výška 86 cm
  • dostatok úložného priestoru
  • pre hru viacerých detí
  • funguje na 4 x AA/LR6 batérie
  • kvalitný francúzsky výrobok
  • z odolných plastových materiálov
Doprava 79

Technické parametre

VekOd 3 rokov
PôvodFrancúzsko
Rozmery56*27*86 cm
Celková výška86 cm
Výška pracovnej plochy48 cm
Rozmery balenia62*15*50 cm
Na batériuÁno
ElektronickéÁno
SvetloÁno
ZvukovéÁno
Balenie v kartóne A/NÁno
Hmotnosť4,90 kg
Farbačervená
Set produktovNie
loader  Načítavam sety...

Hodnotenia

loader  Načítavam hodnotenia...
 Nenašli ste všetky informácie k produktu? Kontaktujte nás.