Novoročný výpredaj so zľavami až do -50 %!

  Kategórie: Akcie a zľavy,
2 min
10. jan'17

Nový rok so sebou prináša nové začiatky, ale aj novoročné výpredaje, na ktoré čakajú mnohé mamičky a oteckovia. Ani my vás nesklameme a nadelíme vám hračky so zľavami až do -50%. Nečakajte na ďalšie Vianoce a potešte svoje detičky darčekom už teraz.

Vyberte si z našej širokej ponuky hračiek so zľavami až do -50%. Kuchynka, supermarket, kočík s bábikou či skákací macko. Tieto, ale aj iné zaujímavé a veselé hračky už čakajú v našom e-shope.

Kuchynka pre deti Tefal Studio XXL Smoby s magickým bublaním

Detska kuchynka smoby xxl

Detská kuchynka so zvukovými efektmi, umývačkou riadu, chladničkou, kávovarom a množstvom doplnkov je skvelou hračkou pre všetky deti, ktoré svojim mamičkám rady pomáhajú v kuchyni. Deti varia, pečú, pripravujú kávu a cítia sa ako skutoční kuchári. Hra v kuchynke pomáha rozvíjať jemnú detskú motoriku a tiež komunikačné schopnosti detí. Kuchynka je vhodná pre deti od 3 rokov a na dlhý čas zabaví chlapcov aj dievčatká.

Kúpiť kuchynku

Detský obchod Supermarket Smoby s váhou, pokladňou a potravinami

Detsky supermarket smoby

Detský supermarket Smoby poteší všetky deti od 3 rokov, ktoré milujú nakupovanie s rodičmi. Pestré farby obchodíka a až 41 doplnkov podnecujú detskú predstavivosť a fantáziu, takže o zábavu vašich najmenších bude dokonale postarané.

Kúpiť supermarket

Drevená školská lavica Modulo Space Smoby

Drevena skolska lavica

Školská lavica je skvelou pomôckou a zároveň hračkou pre všetky deti, ktoré chcú tvoriť, kresliť, písať a učiť sa. Veľká tabuľa s magnetickými písmenami, číslami a znakmi poslúži ako skvelá didaktická hračka. Deti sa pri kreslení či písaní stále niečo nové naučia a popritom sa výborne zabavia.

Kúpiť lavicu

Kočík pre bábiku 3v1 Maxi Cosi & Quinny Smoby

Kocik pre babiku smoby

Všetkým dievčatkám určite vyčarí úsmev na tvári pohľad na kočík s bábikou. Pri hre s bábikou deti rady predstierajú naozajstnú starostlivosť a napodobňujú svojich rodičov. Bábiku môžu dievčatká uložiť do hlbokého kočíka, ktorý sa rýchlo dokáže premeniť na športovú buginu či praktickú kolísku na kolieskach.

Kúpiť kočík

Odrážadlo Medveď 2v1 Smoby

Odrazadlo medved smoby

Skákací macko je dokonalá hračka pre všetky neposedné deti od 12 mesiacov, ktoré milujú aktívnu zábavu. Medveď sa dá využiť ako odrážadlo alebo hopsadlo a má pohodlné, ergonomicky tvarované sedadlo. Veselá tvárička medveďa upúta pozornosť všetkých detí a skákanie rozosmeje tých najmenších, ale aj rodičov.

Kúpiť odrážadlo