Nakupujte online jednoduchšie a rýchlejšie s GoPay

  Kategórie: Tipy na hračky,
3 min
08. dec'16

Poznáte situácie, keď si konečne vyberiete hračku, ktorá sa najviac páči vášmu drobcovi, ale následne sa „zaseknete“ pri platbe svojej objednávky? Na siahodlhé prevody v banke či zložité naháňanie sa za hotovosťou v prípade dobierky môžete zabudnúť. V našom eshope sme pred Vianocami celý proces ešte viac zjednodušili vďaka úhradám prostredníctvom platobnej brány GoPay.

Nákup hračiek GoPay

Aké výhody GoPay ponúka?

S našim eshopom sa pri vianočných nákupoch nemusíte stresovať. Všetci rodičia, ktorí chcú rýchlo a bez problémov zaobstarať pre svoje detičky krásne a kvalitné hračky, môžu s platobnou bránou GoPay vybaviť všetko na pár kliknutí.

GoPay nákup online

Pohodlne

Nakupujete radi cez internet, ale otravuje vás neustále vypisovanie platobných príkazov či vypĺňanie formulárov pri realizovaní platby? Tento problém hravo rieši GoPay – moderný, rýchly a maximálne bezpečný internetový platobný systém, ktorý funguje vo forme dobíjateľnej elektronickej peňaženky.

GoPay služba zadarmo

Bez poplatkov

Elektronická peňaženka GoPay je ideálna pre tých, ktorí robia časté úhrady v menších čiastkach. Dobrá správa je, že všetko funguje zadarmo – stačí sa zaregistrovať online zadaním svojho e-mailu, telefónneho čísla a hesla. Spolu s vaším účtom vám bude vygenerovaný aj číselný identifikátor, takzvaný GoID.

GoPay nákup inkognito

Anonymne

Ak ročný objem vašich platieb nepresiahne 2 500 eur, nie je vôbec potrebné uvádzať žiadne meno, priezvisko ani bydlisko. Nakupovať teda môžete úplne inkognito a s maximálnou ochranou – bez toho, aby ste zdieľali s množstvom predajcov svoje citlivé údaje, ako sú číslo účtu či kreditnej karty. Pri vyšších čiastkach už, pochopiteľne, v záujme ochrany vyžaduje elektronická peňaženka detailnejšie údaje.

GoPay nákupy odkiaľkoľvek

Odkiaľkoľvek

Ste práve na dovolenke a zistili ste, že máme super akciu na hračky alebo ste v našom eshope objavili novinku, ktorú chcete okamžite objednať? Žiaden problém! S GoPay môžete platiť trebárs pomocou mobilu odkiaľkoľvek a na ľubovoľné bankové účty.

GoPay ľahké dobíjanie kreditu

S ľahkým dobíjaním

Nakupovanie týmto spôsobom je ohromne flexibilné. Naplniť peňaženku je hračka, pretože peniaze do svojho GoPay účtu môžete takisto previesť odkiaľkoľvek – z mobilu, bankového účtu, platobnej karty či dobíjacieho kupónu.

GoPay možnosť storna

S možnosťou kroku späť

Všetko funguje rýchlo a bez zbytočných komplikácií. Ak ste si dokonca svoj nákup náhodou rozmysleli, platby môžete bez problémov  stornovať a objednávku jednoducho zrušiť.

Ako postupovať?

  • Prvým krokom je, samozrejme, založenie a aktivovanie vlastného GoPay účtu, čo urobíte do niekoľkých minút.
  • Keď svoju elektronickú peňaženku dobijete minimálnym požadovaným kreditom, môžete začať nakupovať.
  • Na našom eshope Mackoviahračky.sk postupujete klasicky ako pri každom inom nákupe, pri zadávaní spôsobu platby však zvolíte možnosť Platba kartou online.

Výber spôsobu platby

  • Potvrdením tlačidla Pokračovať sa dostávate do prostredia platobnej brány GoPay, vytvorenej pre eshop Mackoviahračky.sk, kde môžete svoju platbu ihneď zrealizovať. My vám po potvrdení transakcie okamžite pripravíme objednaný tovar na odoslanie.

Platobná brána

Neváhajte a vyskúšajte si aktuálne najjednoduchší a najrýchlejší spôsob platieb za objednaný tovar alebo služby. Čím skôr hračky pre svoje detičky objednáte, tým skôr sa môžete bez zbytočných starostí tešiť na najkrajšie sviatky v roku.