5 dôvodov prečo je kuchynka výborný vianočný darček

  Kategórie: Tipy na hračky,
3 min
18. nov'16

Aj vy si kladiete otázku, či sa oplatí investovať do detskej kuchynky? V našej ponuke nájdete kuchynky s funkciami a doplnkami od výmyslu sveta, ktoré svojou kvalitou a jedinečnosťou očaria nielen vaše ratolesti.

Detská kuchynka darček

Stres z vianočných nákupov a obrovské množstvo reklám na najrôznejšie hračky pre deti dopadá určite aj na vás. Preto sme si povedali, že vám s výberom detských vianočných darčekov pomôžeme. Detské kuchynky sú čoraz obľúbenejšie, dievčatá aj chlapci sa s nimi radi zahrajú. Vybrali sme pre vás 5 dôvodov, prečo by kuchynka mohla byť tým správnym darčekom pre vášho drobca.

Zábava aj poučenie

Deti sa pri hre s bohato vybavenou kuchynkou vedia zabaviť dlhé hodiny, pretože im ponúka veľa podnetov. K jej doplnkom patria panvice, kuchynské nástroje, riady, imitácie jedla či prístroje ako automat na sódu alebo dávkovač ľadu. Okrem zábavy si však pri kuchtení vo svojej kuchynke tiež osvojujú kuchárske umenie.

Objavujú, že jedlo, ktoré majú každý deň od mamičky, sa nepripravuje až tak jednoducho a možno si ho začnú viac vážiť. Pri zapínaní svojej rúry na pečenie, ukladaní jedla do chladničky alebo pri príprave kávy sa približujú sa svetu dospelých.

Kuchynka Tefal Studio XXL s magickým hrncom

Tefal Studio Xxl Smoby

Rozvoj jemnej motoriky

Naše kuchynky sú dokonale prispôsobené detským rúčkam, aby sa im ľahko manipulovalo s tlačidlami, prístrojmi a všetkým, čo detská kuchynka obsahuje. Práve takýmito malými úkonmi sa rozvíja jemná motorika a pohybové zručnosti detí.

Učia sa ako správne uchopiť panvicu, hrniec, zapínajú kávovar, automat na sódu, dávkovač ľadu, otáčajú rôzne gombíky na kuchynke. Možností na rozvoj motorických zručností je pri hre s kuchynkou veľa. Deti potom ľahko prejdú od prípravy jedál v detskej kuchynke k pomáhaniu v tej ozajstnej.

Elektronická kuchynka Tefal Studio XL so sódovačom

Kuchynka Tefal Studio XL fialová

Podpora kreativity, fantázie

Dôležitou vlastnosťou kuchyniek je, že podporujú rozvoj kreativity a detskej fantázie. Ponúkajú im široké spektrum hier, ktoré si môžu prispôsobiť podľa seba. Môžu svojim rodičom pripravovať raňajky, obed či večeru alebo pozvať svojich kamarátov a kamarátky na poobednú šálku čaju. Mnohé naše kuchynky obsahujú 20 a viac doplnkov, vďaka čomu sa s nimi dá vymyslieť viac druhov jedla pripravených v realistickej rúre na pečenie, sporáku alebo na grile.

Tefal Studio BBQ s grilom a opečenými potravinami

Kuchynka Tefal BBQ

Objavovanie toho, ako veci fungujú

Elektronické kuchynky sú tak vybavené, že si ich zamilujú nielen deti, ale aj dospelí. Vďaka prepracovaným detailom, realistickému dizajnu a funkčným doplnkom sa deti môžu pri hre s kuchynkou veľa naučiť. Učia sa ako funguje rúra, sporák, gril, dávkovač ľadu, kávovar, ako sa táčajú palacinky, ako sa do fliaš dávkuje sóda. Všetky tieto funkcie sú v kuchynkách Smoby zabezpečené elektronickým modulom.

CookMaster s realistickým sporákom a rúrou

Kuchynka Cookmaster Smoby

Viac elektronických kuchyniek

Francúzska kvalita a odolnosť

Pri kuchynkách Smoby máte záruku, že vám vydržia dlhé roky, že sú bezpečné pre hry najmenších detí a že sú naozaj jedinečné. Moderný dizajn, odolnosť a zamatovo jemný plast - to všetko sú charakteristiky pre kvalitné hračky od tohto renomovaného výrobcu. Vďaka kvalitným materiálom sú kuchynky Smoby vhodné pre deti od 3 rokov.

Okrem elektronických kuchyniek so super funkciami si môžete vybrať aj jednoduchšie, ale rovnako kvalitné kuchynky s rozprávkovým motívom alebo so zaujímavými doplnkami.

Detská kuchynka Máša a medveď

Kuchynka Máša a medveď

Set detská kuchynka Tefal Studio XXL Smoby s magickým bublaním a doplnkami

Set detská kuchynka Tefal Studio XXL Smoby

Viac detských kuchyniek