Dojčenské potreby, ktoré vám uľahčia prebaľovanie

  Kategórie: Bábätko a batoľa,
3 min
24. okt'16

Dojčenských potrieb z kategórie "povinné" je na trhu neúrekom. Výrobcovia detských produktov prichádzajú stále s novými kúskami, ktoré majú mamičkám pomôcť v starostlivosti o dieťa. Prvé týždne s novorodeniatkom sa skladajú z 3 hlavných aktivít - nadojčiť, okúpať, prebaliť a uspať. Hľavne dojčenie a prebaľovanie je nekonečným kolotočom bežného dňa. Pozrite sa s nami na potreby, vďaka ktorým sa z prebaľovania stane príjemná rutina.  

Plienka na sto spôsobov        

Klasické bavlnené štvorcové plienky poznali ešte naše staré mamy. Textilné štvorce však prežili dodnes a tešia sa priazni množstva mamičiek. Ak nie ste zástankyňou "látkoviek" a na prebaľovanie používate výhradne jednorazové plienky, textilné plienky by vo vašej výbavičke nemali chýbať tak či tak. Hlavným dôvodom je ich multifunkčné využitie.

Látkovky sú z príjemného materiálu (najčastejšie nájdete bavlnené alebo bambusové) a poslúžia vám ako utierka pri dojčení. Po kŕmení si ju prehoďte cez plece a po odgrgnutí a možnom refluxe vášho dieťatka sa nemusíte zbytočne prezliekať. Textilnú plienku využijete aj ako clonu na kočík alebo detskú zavinovačku.    

Klasické látkovky sú vhodné aj na prebaľovanie. Odporúčame ich používať hlavne pri pobyte doma. Dobrou správou je, že si môžete vybrať z rôznych farieb a vzorov.

Bavlnené plienky toTs-smarTrike

plienky smarTrike s chlapčenským vzorom na rôzne použitie

Vyskúšajte plienky od popredného výrobcu detských hračiek a doplnkov smarTrike. Plienky sú vyrobené zo 100 % bavlny, sú priedušné a vhodné aj pre novorodencov. Set obsahuje 6 ks plienok veľkosti 60 x 60 cm, v nádhernom chlapčenskom dizajne. 

Látkové plienky

Prebaľovací kútik u vás doma

Snom každej mamičky je mať  profesionálny prebaľovací pult s komodou a s priestrannými odkladacími šuflíkmi. Prebaľovací pult je však nákladný a hlavne priestorovo náročný. Na plne funkčný prebaľovací kút vám postačí prebaľovacia podložka a taška.

Prebaľovacie podložky sú dostatočné mäkké aby zaručovali komfort bábätka. Nemusíte sa obávať znečistenia, povrch podložiek je vodeodolný a pri menšej nehode ho stačí umyť hubkou.

Prebaľovacia taška je skvelým doplnkom, vďaka ktorému budete mať vo veciach poriadok. Použiť ju môžete vo vnútri - ako organizér na plienky alebo ju môžete zobrať zo sebou na prechádzku. Väčšinu prebaľovacích tašiek je možné upevniť na kočík alebo nechať pohodenú cez plece ako kabelku.

Prebaľovacia podložka Classic toTs-smarTrike

Prebaľovacia podložka v šedom dizajne je vhodná pre chlapcov aj dievčatá

Prebaľovacia podložka z radu Classic má jednoduchý a štýlový dizajn. Neutrálne šedá farba je vhodná pre dievčatko aj chlapca a navyše sa nebije so zvyškom interiéru. Podložka je hrubá 4 cm, veľká 58 x 80 xm a je dostatočne mäkká. V balení nájdete 2 obliečky zo 100 % saténovej bavlny.

Prebaľovacie podložky

Prebaľovacia taška Infinity 5v1 toTs-smarTrike

Prebaľovacia taška na rôzne použitie

Vďaka prebaľovacej taške Infinity budete mať v prebalovacích potrebách prehľad a poriadok. Taška je priestranná a skladá sa z niekoľkých priečinkov. Jej súčasťou je odnímateľná vnútorná taška, 2 priehradky na fľašu, prebaľovacia podložka a termoobal na fľašu.

Taška je vyrobená z kvalitných vodeodolných materiálov a má nadčasový dizajn. Veľkou výhodou je jej multifunkčné nosenie. Dá sa nosiť na ramene, v ruke alebo ako štýlový ruksak. Vďaka pribaleným háčikom ju môžete zavesiť aj na kočík.  

Prebaľovacie tašky